Tur med vädret!!

Men, visst hade vi tur med vädret igår när vi red ute! Fy, vilket tråkigt regnande det har varit idag! Hoppas att alla mår bra efter sina hoppbedrifter! Själv har jag återhämtat mig efter min fadäs över hindret. Måste försöka att låta bli att skrika, men det är ju så svårt!
Ha det bra alla! Kram från Ingela

Min igenridning

Jag fick rida på Avon och det gick skitbra. Hon var såååå duktig och fin. Det var en jätterolig lektion. Vi red ute i blåsten för vår ridfröken Catrine.
Karin

igenridning

Ikväll ska jag rida igen i sönagsgruppen,  får se hur det går!?Bara jag får en häst som är skaplig och som JAG gillar.  VI hörs!
Karin



Hej!

Har nu lagt in en personbild på oss.  Har även skrivit lite om oss och där är det bara att fylla i för den som känner sig manad, eller ändra det som inte är bra. Lade in en bild på Cissi oxå så nu finns vi alla där! Kram och godnatt från Ingela

Träningsverk

Lektionen i går tycker jag var rolig, det var skönt att rida ute.Nu tror jag nog att det är Daiva och Karin 4-ever. Jag har värsta träningsverkern idag. Jag har skitont i låren. Vi hörs!

Tack Cissi!

Vad kul att se bilderna! Själv såg jag helt grå och tråkig ut men förmodligen är man inte snyggare.... Dessutom hade Liepa " slemmat" ner hela min vita tröja.  Men det var riktigt kul att ha lite fina bilder att titta på.
Ha det så bra , vi ses i morgon!  // Kikki

Men vad lycklig jag blev!

Gud, så kul att få se oss på så fina kort! Duktigt Cissi!/Ingela


Fika den 4 april 2006

Fika den 4 april 2006


Carin och Avon Lee

Carin och Avon Lee


Kicki och Leipa

Kicki och Leipa igen


Irené och Natasha

Irené och Natasha


Lovisa och Leo

Lovisa och Leo


Ingela och Hurry

Ingela och Hurry


Cissi och Leo


Cissi och Leo

Hej!

Nu har jag äntligen haft tid att lägga in bilderna! Jag vet inte om jag lyckades så bra för jag ser att en del har jag tydligen lagt in både som bild och som inlägg. Antigen är inte denna sida så användar vänlig eller också är jag helt korkad. Jag får inte heller upp bilderna större än ett frimärke.

Jag har inte lagt in bilderna som togs när vi hoppade för de blev inget bra.

Vi syns på onsdag!

/Cissi

Alexandra och Gringa

Alexandra och Gringa


Carina och Hurry Up

66554-10


GLAD PÅSK!!

66554-8

Hoppas att ni alla får en skön påsk!
Själv skall jag till Ansa och rida imorgon och det skall bli jättekul!
Kram från Ingela

Jippii, jag är inne !!!

Jag är så stolt att jag äntligen lyckats hitta hit !! Sitter på jobbet och knaprar lite godis och är allmänt uttråkad. Längtar efter onsdagen och lille söte Zorro och efter få träffa er andra  förstås !  Glad påsk !! / Carina

och här sitter jag.....

och försöker lägga in de förbannade, jävla bilderna........jag smäller av på datorer od. Men det skall gå!!!! Snart skall ni få se er själva här på bloggen. Men nu måste jag visst gå och byta till ridkläder. Gud, vad gott det låter med Kikkis pannkakor. Undrar vad Cissi har för gott fika idag....???/ Kram från Ingela

Snart dags...

Hej på er!

Ja, nu är det verkligen jättesnart dags till vi ska rida! Kul kul!

Håller med Karin, mycket spännande att se vad man får för häst (har inte heller önskat någon)

Nu måste jag steka lite pannkakor coh plättar  innan det är time att åka.


Ses snart!


// Kikki 


Hej!

Några timmar kvar!
Nu är det bara 3 timmar och 40 minuter kvar till vi ska upp i sadeln igen. Hoppas jag får en häst som jag vill ha, fast jag inte har önskat någon. Det är så spännande och hemskt att inte veta vilken man ska rida på tycker jag. Men med lite thaimat i magen går allt som en dans (nästan)
Vi ses snart! Karin

Bara 26 minuter kvar!

Nu är det bara 26 minuter kvar till onsdagen!! RIDDAG!! Äntligen. Hoppas att jag får en bra häst......typ Leo, som är så söt (fast jag har önskat "Hurry"!) Sov gott! Kram från Ingela

Hoppning på hög höjd!

Pratade med Carina idag. Vi diskuterade den sista ridlektionen i onsdags. Dvs hoppningen. Faktiskt sade vi att om "magistern" hade höjt hindrena ytterligare så hade vi hoppat då oxå!! Herregud, så bra det känns att veta detta! Att vi är så modiga!
Carina hade varit på "Eken" i veckan och kollat läget. Alla gamla hästar finns kvar. Stackarna!!! "Sollan" hade svårt att skiljas ifrån dem sade ridtjejen!! Tur för oss att det är så bra hästar på SRS.
Har försökt att lägga in våra gamla bilder från "Eken" och de vi tog på hela gruppen när vi började, men det funkar inte. Får prova imorgon igen! Sov så gott alla! kram från Ingela

Var är korten?

Hej!
Jag hade förväntat mig värst uppslaget med massor av bilder på oss, när vi bara är till vår fördel. När vi äter och några av er andra som blev fottade när ni hoppade. Jag har inte ont någonstans.
Vi hörs! Karin

Öm i rumpan!

Hej hopp alla hoppbrudar!
Ja, det var verkligen roligt på sitt sätt i går. Fantasilös bana men SKITKUL med så många språng och så högt. Tycker dock att Catrins fördjupande i hoppträningen om hur man reglera fart och ridvägar mm är suveränt bra. Men ...ibland behövs detta strömhoppande oxå för att känna att man får rutin. Synd att det bara är EN timme man rider när man hoppar.
Och ...med ålder och livserfarenheten så kan jag  nog inte säga att jag har mer respekt för en man. Men jag tyckte att han var mycket kompetent. och jag kände mig trygg. Och..Lovisa, när vi får ett samhälle uppbyggt ur ett genusperspektiv så försvinner nog sådana tankar. Annars får man fundera på varför man tänker så själv och ändra på det....(så vist det blir efter tre år i terapi!!)
Själv är jag lite öm i rumpan idag. Konstigt, eftersom jag inte satt ner alls mycket. Eller??
....lite hes dock efter allt skrikande. Eller vad säger du Kikki??
Nu skall jag till tandregeleringen med JOhanna. Ha det bra!
Kram från Ingela
Ps försökte kolla in din länk Kikki, men det funkade inte så bra.Ds

Kikki-halvhysterisk!!!!

Hallå alla brudar!

Riktigt riktigt kul igår! Jag tyckte "Magistern" var jättebra. Men visst har man mer respekt för en man... Nästan så man hoppas att vi får honom nästa vecka oxå, jag tycker jättebra om Catrin men kul att prova någon ny ibland.
Jag skulle försöka att lägga in ett videoklipp som jag hittade på nätet från vår kommande Tunisien-resa.
Men det går inte att lägga in videoklipp för tillfället på bloggen. Jag försöker att lägga en länk här nedanför om någon vill se hur härligt det ser ut....

Ha en jättebra dag!

Kramar från den skrikande halvhysteriska hoppryttaren!!!!


http://www.ridresor.com/video/Tunisien.wmv

Lovisa

Hej tjejer.Gud vad roligt det var igår!Alla var jätteduktiga.Ingela,man kan ju fundera på vilket samhälle vi lever i med tanke på "magistern".Varför har man större respekt för en karl?
Ha en underbar dag.Kram Lovisa

Lovisa

Hallå alla förväntansfulla ridbrudar.Jag ska snart lämna falukorvsträsket och dra på mig ridbrallorna och åka till stallet,det ska bli skitkul!Kram på er.Vi ses snart/Lovisa


ÄNTLIGEN ONSDAG!!

Jiippiii!! Nu får man snart åka till stallet! Vi ses snart!/ Ingela p.s Först skall jag fixa fikat! d.s

Ja ,visst är det vår!!

Hej !
Kom just hem från jobbet och kollade "bloggen". Kul att ni skriver! Jag ser fram emot morgon när det är ridning! Har du köpt dina skor ännu Lovisa? Hoppas att vi får se ett snyggt kort här då, med skorna och dig! Och kanske dansandes HAMBO.......
Skönt att Karin är frisk och kry igen.  Nu skall jag ut i solen och sola lite.
Ha det!
Kram från Ingela

Hallå brudar

Hur mår ni idag?Visst känns det som om våren är på väg?
Tjo faderittan lambo,nu ska vi dansa hambo!
Kram från Lovisa.Vi ses imorgon

Hej!

Vilket fint ridspö. Nu blir vi alla avundsjuka. Sitter här på skolan och försöker få tiden att gå, innan vi ska träffa vår exentriske handledare. Idag känner jag mig piggare så hoppningen i morgon blir nog inga som helst problem. Jág vill också ha nya ridskor/stövlar.
Vi ses!
Kram Karin

Ridpresent

Hej, Lovisa !
Jovisst. "Hacker-Ingela" kallas jag i dator kretsar!! (Synd bara att detta är så lätt så snart är du inte impad längre.)
Apropå presenter och ridning så hade jag hade min "Mammagrupp" på käk ikväll. Jättretrevligt var det.  Vår "ridfröken" Anna var här. Av henne fick jag ett jättefint/häftgt spö!! Precis vad jag behövde inför hoppningen på onsdag. Sist vi hoppade fastnade ju mitt långa spö i stigbygeln! Mitt över ett hinder! PANIK!! Men det gick bra. Hade tänkt åka till ODAL för att köpa ett kortare, men nu fick jag ju ett i present. LYCKLIGA  JAG!
Ingelas nya ridspö
Så här ser det ut! Känns skitkul med hoppning på onsdag, Bara inte Daiva snubblar så mycket. Då blir jag så nervös.
Kram och godnatt från Ingela

Lovisa

Hej igen tjejer!
Jag sitter och jobbar och kännde för att ta en paus.Ingela,vad roligt att du fixat detta.Du verkar vara en riktig hacker.Eller?
Jag måste berätta om "vårens ridpryl".Var på Granngården för att köpa jodpush och shortshaps till Emmi,och såg världens coolaste basketkängor att rida i.Bruna och svarta.229 kr.Det tycker jag är ok pris.Ett par såna till våren får det bli.Tur att man fyller år snart...........Kram Lovisa

Hallå brudar!

Håller på att kurera mig från en ihärdig förkylning,fy vad det är jobbigt!
Ser fram mot hoppningen på onsdag.Är ni laddade?
Kramar från Lovisa

Hej "Stoppklossen"

Jag blev inte förvånad att du skrev. Du kan mer än du tror!!!
Hoppas att din födelsedag var kul. Synd att inte "Hogga" köpte en kabel till modemet! och lade i verktygslådan !!!!!!!!!!!!!!!!!
På onsdag blir det spännande att se om Avon Lee hoppar eller står still(bara inte framför Daiva och mig).
Puss från Ingela


Hejsan!

Det trodde du inte va, Ingela, att jag skulle skriva något!! Vi ses på onsdag när det är dags för HOPPNING!!!
P.S Jag är superförkyld, igen. Det är öken.
Karin (stoppklossen)

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />