Kuligt!

Hoppningen i går var riktigt rolig. Carabas var rolig att hoppa, han var sååå duktig. det var juag med måste jag säga, för vi vet ju alla vad han har gjort tidigare i vår historia ( se tidigare inlägg, tror jag?).  Ser fram emot dressyren nästa vecka.  
Trevlig Helg!! 

En oviss ridtur....

Så kändes det in i det sista inför vår planerade ridning den 25/10....För det första var det ett enormt mankemang att få till dagen för vår ridtur. För det andra kändes det som om vädrets makter var emot oss in i det sista och sist men inte minst höll ÄLGJAKTEN på att sätta käppar i hjulet för oss. Camilla ringde kvällen innna och sade att :"Jägarna kommer att vara ute i skogen. Törs ni rida??". "Självklart" svarade vi kaxigt, "Vi har ju reflexvästar".
Dessbättre löste sig allt till det bästa. Tre av oss kunde åka och rida, vädret höll sig stabilt och soligt samt INGEN av oss blev ijhälskjuten. Fantastiskt!! Att det var pirrigt berodde ju också på att vi skulle rida på egen hand, endast medförande karta för att hitta. HUR SKULLE DET GÅ????
Temat för detta inlägg blir därför av naturliga orsaker FÖRE och EFER! Detta beror på att vi föreställde oss att det kanske inte skulle bli något efter......




Underbart väder kl 08.00 på morgonen. Utsikt genom Ingelas skitiga fönster o ut i trädgården......
(FÖRE vi åkte..)



Innan fikat kom på bordet såg det ut så här...


Knäckig äpplepaj........
(Sanslöst god visade det sig efter turen....)

          

Karin...........................Ingela............................Carina



Hästarna väntade på oss.



Narurbild.


Carina i sin ICA MAXI reflexväst! "Tur att MAXI finns sade Carina"



Karin i sin väst och Camilla som äger hästarna.



Ingela i sin IKEA väst och ledarhästen Straukur.

Vi fick väldigt tydliga anvisningar av Camilla var vi fick rida och ar jägarna skulle befinna sig. Vi hade också en KARTA med ....Det var ju bra.... Turen gick över stock o sten och längs vindlande vägar. Mitt i skogen kom vi till jägarna. För att klaralivhanken sjöng vi olika sånger högt och tydligt. Sångerna var givetvis hästsånger såsom "Gamle Svarten" och "Min lilla ponny".
(Lovar att de aldrig kommer jaga i den skogen igen efter det!! )

Givetvis skulle bilder tas under tiden vi red...



Karin



Carina

Sen hände nåt!! Vi tappade kartan!!! Som blåste iväg.
        

Vilket DRAMA!!! Var är den??    JO, där!!!                      Upp igen...



Ingela.



Naturbild. Igen. Smörblommor i oktober. Ser ni väl????



Väl hemma hos Ingela.
Fika!!!

Att Camilla ansåg att två timmarsturen skulle funka, tyckte vi verkade konstigt. Vi red i två timmar, men jag tror det var tre timmarsturen vi tog oss runt på. Om jag säger TÖLT o GALOPP.............
Vi hade en fantastisk dag illafall. Camilla sade att vi får komma o rida hela vintern om vi vill. OM vi vill...

Ingela


De misslyckade bilderna kommer nedan :
( FÖR ALLT SKA JU MED!!)

Ingela som skall försöka fota sig själv.
(Fattar inte hur LINDA K gör?)

   
Carina vil inte bli fotad och försöker prata sig ur det.

Uppdaterad bild till Karin:

Snyggingarna vid fikabordet!
(Eller inte...snarare...)

MVH/ Ingela







Någon som vill följa med mig på detta??



Syns dåligt.
Ni kan gå till SRS via länken till höger......

Ingela

En tanke slår mig.....

imorron kommer hindren att vara högre än förra veckan....

URK!!!!!!!!!!!

Kram från Ingela

Sen sist har detta hänt

förra lördagen var det dags för bröllop. Lillasyster lena gifte sig med sin Mats och

(Det var det här som förvann , Karin! Det finns kvar om man går till fliken "Blogg"). Puss! Ingela

fortsättning kommer nu!

Jag vet inte vad som hände jag blev avbruten mitt i mitt allvarliga skrivande men, men. JAg hade ju som sagt var blivit lovad en säker häst efter förra gången tillsammans med Månen. Jag hade inte önskat någon till den här gången och då får man ju ta vad man får. Jag fick Carabas, en säker häst  som blir bra för mig enligt ridfröken. Men jag har ju varit med förr... en ryttare i en ridgrupp nära mig ramlade av Carabas och bröt NYCKELBENET!!! Jag sa inget till fröken jag bara tänkte det här är en ny omgång det kommer säker att gå jättebra (eller inte) Nu i torsdage gick det bra i alla fall. jag var jättetrött när vi åkte till ridningen, men när var på väg hem efter lektionen kände jag mig jättepigg. det betyder oftast att det har varit en bra lektion och att jag hade roligt ocg så var det faktiskt. Lena däremot var väl sådaä nöjd. Hon fick nämligen Månen. Även hon tyckte att han var lite knepig.
Ha det bra!
Kramar Karin

P.S ser fram emot den 25!!

I brist på annat.....

Carina och jag var ute och red i höstas. Vi hade Daiva och Filipine. Vackert väder (som tur var!!) och gott fika, förstås! (Fast nästa gång skall vi till korvmojen i "Sörping" och käka. Det har Carina bestämt.)
 När Conny frågade om det gått bra att rida så svarade jag: JA det har det!
Bortsett från:  att Carinas häst hade koskräck och blev livrädd för två kalvar i en hage. Carina fick då hoppa av och leda Filipine förbi hagen. TVÅ gånger!! TVÅ gånger fick hon också ta sig upp på hästen utan pall. Hon är numera dödsstolt över detta och kan kava sig upp på vilken häst som helst utan pall nuförtiden. Det såg vi ju i onsdags inte minst.
I skogen sedan var det fullt med grenar, ris, sankmark och ÄLGFLUGOR!! Jag fick världens panik. Jag avskyr insekter so hugger sig fast i mig! Stackars Daiva med en skrikande , viftande ryttare på ryggen.
Daiva, ja, som ju i vanliga fall är en häst man får PISKA igång, kan jag numera tala om att efter en och en halvtimmes ridning i skogen så är det inga problem med formen eller farten, hon formligen studsade fram med benen under sig och galopperade som en vildhäst  hela vägen hem. Jag fick hålla IN henne och jag var livrädd hela tiden. Hon var som förvandlad. 
På vägen hem så blev vi också varnade för huggormar på vägen. Dessbättre såg vi inga, men det blev lite oroligt.
Conny tyckte inte att det verkade som att allt gått så himla bra med ridningen, men man får inte vara kinkig. Vi fick ju också efter ett tag en saftig räkning på allt detta, 100 kr i hästhyra och 50 (FEMTIO) kronor i faktureringsavgift. Det är så man kan svimma!! (Fast jag betalade bara den överenskomna summan på 100 kronor. Vi får se hur det går.)
Två ynkliga bilder tog vi.

De kommer här..........




Carina och Filipine. Samt Divas öron...




Ingela och Daiva.....

Här nedan kommer en bild på "min "älskade Colin som fick gå till de eviga hagarna förra fredagen!


Colin
(Bild SRS)

Hälsningar från Ingela
(som skall lära sig retuchera bilderna på sig själv i hjälm...alltså jag smäller av!! Ni andra är ju skitsnygga i era hjälmar och jag ser för jävlig ut)

Fina fredagsbilder.....

I bloggvärlden finns en fotograf/bloggare som heter Jonas Peterson och som tar fantastiska bilder!! Jag tänkte att ni också skull få njuta av några av dem.
Jag tog bara de bilder där han fotat hästar. Fattas bara... :)
Jonas har givetvis gett sitt tillstånd för att jag skall få visa bilderna.
Gå gärna till hans
blogg och titta på hans övriga bilder!











Copyrights Jonas Peterson

Trevlig helg önskar Ingela!!

Hoppning...

... var det på programmet i går. Lovisa och jag red på Skogslotten! Vi hoppade först "studs". Inte så ofta man hoppar det men det är riktigt kul. Vi hade även balansträning då vi inte fick hålla i tyglarna utan hålla armarna rakt ut över studsserien... Tjiho! Vår ridlärare Rebecca gjorde allt för att vi skulle ramla av, sugen på tårta tror jag minsann att hon var... (eller var det vin vi kom överens om som straff om man ramlar av????) Hur som helst ramlade iallafall ingen av och det är ju bra...
Sedan hoppade vi en liten bana med fem hinder och volter, inte alls enkelt men kul.
Lovisa red Grayson som är en liten skimmel och det gick jättebra för dom.
Jag fick ridaThomson som är en ponny som tävlar stora klasser i hoppning och är jätteduktig. Hoppningen gick bra för oss också men dressyren i början kan vi glömma.... Kanske går det bättre om jag får rida honom någon mer gång... Hoppas det.
I morgon är det dags för ridning igen, då i Söderköping, längtar.....
Ha en trevlig tisdag!
// Kikki

Drömmhästen (eller inte)

Jag fick i alla fall rida LEIPA. som jag inte hade önskat. Jag hade däremot skrivit att jag INTE ville ha henne eller Sonic. Jag har ridit henne en gång förrut efter påtryckning från vissa i en viss ridgrupp så står hon längst ner på min önskelista. Jag slipper ju i allafall att hoppa på henne. Men, men det gick ganska bra och jag får väl vara nöjd. Det gick i alla fall bättre än förra gången. Hon galopperade med mig den här gången och det är ju ett +.
Trevlig Helg!
Kram Karin

Och här sitter jag....

 Med mina nya skor på fötterna. Fasiken va snygga de är! ;D
Kan göra vem som helst avundsjuk tror jag.


Och detta är inte Ingela Adamsson modeblogg!!
Dessutom skall jag givetvis ha mina RIDKLÄDER på när jag möter media nästa gång.....

MVH/ Ingela

KARIN LARSSON!!!!

Ring Ingela.

Direkt!! :)

Krampåre!

Mamma Mia!!

Den filmen var ju riktigt bra. Trots att jag faktiskt inte gillar ABBAs musik annars!
Kanske var det det trevliga sällskapet av Kikki o Carina som gjorde det bra!?




Dessa "hetingar" var med och livade upp filmen!


MVH/ Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />