GUD, vad jag längtar

efter ikväll när jag får träffa er, mina älskade ridkompisar!!!

Pusspåer!!
Ingela-Pingela

Fredag

Jag fixar allt tills på fredag. Ni behöver inte ta med er någonting. Ha en bra ridkväll med nya hästar och FIKA. Vilken stackare är det som har det idag, tro?
Ses o hörs!
Kram Karin

Ridhelg!


Vi började lördagen kl 14 med fika och utdelning av hästar, jag  Thomson och Lovisa fick Grayson, vi blev båda nöjda med valet av häst. Grayson var hårdvaluta så att säga, många (inklusive jag, trodde aldrig att jag skulle få Thompan) hade önskat honom så det fick bli lottning. Lovisa hade turen på sin sida. Vi blev indelade i 2 grupper 4 och 4.
Vi var i Grupp 1 och skulle börja rida. Det var dressyr på programmet. En riktigt rolig lektion som gick bra, blandade övningar. Det var min första dressyrlektion på Thompson så jag var nöjd för han känns som han är stelopererad innan man kommer åt honom.... När vi hade ridit klart och gjort i ordning våra hästar var det varm glögg och pepparkakor på läktaren medan grupp 2 red. Sedan var det dags för matlagning. Vi gjorde kycklingfilè med pepparsås och potatisgratäng, mmm! Vi var mycket nöjda och satt i klubbrummet och åt och drack vin. Vi satt hela kvällen  och skrattade och skrattade. ;-)Vi hade så himla kul och vi löste en hel del världsproblem... Framåt 22-tiden åkte SingStar fram och några av oss sjöng. Jag fick stryk av Lovisa i vår duett... Så kan det gå. ( jag är egentligen inte förvånad för jag är så skitdålig)
Vi kröp i säng tidigt för att vara pigga och glada nästa morgon när det vankades hoppning....
Vi sov inget vidare... Sängar som knarrade, obekväma madrasser.... Jag sov överst i en våningssäng och trodde hela tiden att jag skulle ramla ner.
Kl 07.30 var det väckning och gemensam frukost. Sedan byggde vi bana och kl 9 började vår hopplektion. Vi hade samma hästar som dagen innan. Vi hoppade lite kombination och lite olika linjer med olika antal galoppsprång emellan. Stackars Li ramlade av när det blev ett missförstånd innan en oxer, tur att det gick bra och att de kunde fortsätta som om inget hade hänt. Det blev MYCKET hoppning och Thomson är helt fantastisk, så himla bra.  Fröken Andersson hoppade 1,05!!!!! med lilla Thomson som är en C-ponny. Väldigt länge sen jag hoppade så högt, för det var högt! Men jag är SÅÅÅÅ nöjd! 
När vi hade ridit färdigt och gjort iordning våra hästar packade vi ihop och tittade lite på Grupp 2 och deras hopplektion. Sedan var det dags att åka hem. Vi har bestämt att detta gör vi om på vårkanten, längtar redan....

I går red vi igen och vi fick samma hästar som vi hade haft i helgen. Det var riktigt riktigt bra. Det var dressyr och vi red skänkelvikningar, volter, galoppfattningar och Thompson gick så fint!  Jag är så glad :-) Han var helt underbar! Vilken ponny! Kul för på uppvärmningen i söndags innan hoppningen gick det inte alls bra så det var kul att han gick så bra i dressyren och då är jag inte värdelös som jag trodde ett tag i söndags...

Kram från Kikki (som är helt lyrisk över Thomson som Ni kanske märkt)

P.s. Kameran var med men det var så kallt så den strejkade....

Ljusparty

...ska jag ha på söndag 23/11 kl17.30. Om ni känner för det är ni VÄLKOMNA. Jag är lite sent ut kanske (om jag jämför med Ingela alltså). Annars så ses vi nästa fredag.
Kram Karin

Ikväll var det en riktigt bra kväll.

Fröken sade jag faktiskt att jag var duktig flera gånger under lektionen och Kikk/ Lovisa bjöd på tårta.

Inför den 28/11!!! Kan vi ändra tid till 19.00??????

Kram från Ingela



Å den här veckan är

det stackars KRISTIN som har fikat.......Fast Lovisa kanske bjuder på tårta....hm......eller nån annan gång. Eller inte alls... ;)

MVH/ Ingela, som myser för att jag inte har fika denna vecka...

Och till råga på

all jävlighet så är det jag som  har fikat imorgon......

Ingela

Här sitter jag

...och längtar inte efter onsdagen.

Ingela

28 November!!!!!!!!!!

Då bestämmer vi fredagen den 28 november kl 18. Passar inte tiden går den ju alltid att ändra. Ni från "ridgruppen" som läser detta kan väl vara snälla att meddela dom som inte läser vad vi har bestämt. 

I torsdags fick jag rida Daiva, hon var mitt första val, så det var ju roligt. Det är ett bra tag sedan jag red Daiva, men det gick bra. hon är ju väldigt stor och tung. Jag gillar henne, hon är snäll och trevlig att ha att göra med inne boxen och det är ju alltid ett plus.Vår ridfröken var sjuk så vi hade en vikarie, Marie, tror jag att hon hette. Det vfar en ganska bra lektion och jag var nöjd när jag åkte hem.

Välkomna den 28!
Kram Karin

En liten träff??

Jag vet att ni har väntat, men nu kommer det två förslag på datum då kanske kan komma hem till mig om det passar. Mina förslag är söndagen den 16/11 eller fredagen den 28/11 november. Ni har kanske egna förslag på datum om inte dessa skulle passa. Någe ska vi väl kunna få till, eller?

Ikväll är det dags för nya hästar. Undrar vem jag får?? Mycket spännande är det. Hoppas det gick bra för er andra när ni red igår!
Vi hörs!
Kramar Karin

GGahh!!!

"Å neuw blirre nye hästar ijen imorrn......"
(Fritt översatt från Östgötska; " Åh, nu blir det nya hästar igen, imorgon.")

MVH/ Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />