Jullovsridning

skulle Carina och jag ägna oss åt idag tänkte vi. Hej och hå. Som alltid när vi skall rida inträffar det dock alltid några små malörer. (Undrar vad det beror på??)
Idag fotade vi allafall (trots Carinas protester!) för att det skulle förgylla vår blogg. Det blev inga bra kort, men jag lägger upp dem iallafall.
Roligt var det att träffa en annan bloggare som kom och hälsade på i stallet, nämligen
Bloggblad. Om hennes äventyr idag kan ni läsa på hennes blogg! Det blev inte alls som hon tänkt sig idag!

Redan i stallet när vi skulle göra iordning hästarna var "Cherry" strulig tyckte Carina. Hon rymde ur boxen, bet och sparkade. "Leipa" var väl ordentlig i det läget. Uppbunden som hon är. (Tur är väl det!)
66554-115
Ingela kämpar på med  leran i "Leipas" man. Snygg blev hon... (och Ingela fick sand i hela munnen....)
66554-114
Sötisar!
Väl inne i ridhuset, var båda hästarna lite hispiga. Vi hade ju celebra gäster på läktaren och ville ju ge ett fint intryck . Men det var inte helt lätt att få hästarna att göra som vi ville. "Leipa"skyggade för allt inne i ridhuset, hon var jättefjollig när vi skulle galoppera och kastade med huvudet hela tiden på sitt hemska vis. Vi stod ut i 45 minuter sedan äntrade vi stallbacken i full färd mot "Världens ände". Den modiga kvinnan Carina red först och efter kom den mindre modiga flickan Ingela. Väl ute på stallplanen kändes det lite bättre, i typ, 45 sekunder. Sedan kom det en STOR lastbil åkandes till "Cherry"s och Carinas stora förskräckelse!! Enligt Carina, blev "Cherry" helt vild och störtade runt på stallplanen innan hon satte hovarna i marken och stannade. "Leipa" tog det hela med något mer ro. (Kanske för att hon hade en mer erfaren, skicklig och lugn ryttare!! Tror jag iallafall!!)
66554-116
Carina visar här de hemska hovavtrycken där "Cherry" studsat runt.(Ursäkta den mörka bilden!)

Idetta läge tänkte vi ge upp, men tog oss samman och red bort över vägen i den halkiga leran. "Leipa", fegisen, var livrädd för allt utmed vägen. Till slut fick hon nog, när vi kom fram till en gunga, stegrade hon sig och kastade sig iväg hemåt. Carina som INTE såg något av detta riktigt tydligt, tyckte bara att "Leipa" VÄNDE sig om och gick iväg....nåja, JAG vet vad som hände....
Hem kom vi utan missöden men satt av redan innan vi kom fram till vägen. För säkerhets skull.
Efter det fikade vi lite, med varn glögg, godis och pepparkakor! Det var ju tur att vi hade lite fika så vi fick prata igenom vår dramatiska timmar på hästryggen!
66554-119
Ett kort på en skämmigt ful människa. Egentligen skulle jag inte visa det, men är solidarisk mot Carina och lägger upp även en bild på mig! UURRKK!!

66554-118
Carina är söt som en karamell.

66554-117
...men inte så bra här kanske........


Sedan uppkom den ännu större frågan. VEM tar fika på onsdag????? Det hade vi inte bestämt. Kikki skulle ju ta sade hon, men vi känner viss tveksamhet om hon kan medverkan numera så vi får kanske lösa fikafrågan själva då! Vi väntar spänt på SMS och blogginlägg från den förestående förlossningen av Conny-Jan-Benny....

Här nedan kommer en bild på "Jasmine" som kommer från Öknehult. Fux med vita strumpor bak.
Hanna, känner du igen henne??
66554-113
Ursäkta att det är mörkt! Men det är Jasmine.

Ha det bra nu alla ridvänner!
Kram från Ingela och Carina
Elitryttarna...........eller inte......:)

GOD JUL !!!

Till ALLA  i vår "Ridgrupp" .
God jul även till er andra som smyger runt här och läser, men inte ger er till känna!
(Obs! Det gör inget!!! Här får man vara en anonym läsare!)

JULKRAMAR från Ingela
66554-112

Helt lam..

.. i armarna är jag efter gårdagens lektion på  "Cherry". Och helt generad efter alla lovord om hur bra hon gick igår.
Men ...faktiskt, så var hon inte så tokig. Kanske en blivande ny kärlek. Vem vet!?

Annars avlöpte väl julfikat......... sådär. Eller?

Kram från Ingela som snart skall till Maxi och handla.

Kikki!

Vi skall se Beowulf idag. Den börjar 18.45. Vi ses innan ca18.30 för att köpa biljetter. Tag med pengar till jultidningarna!

Kram från Ingela

Hoppning!

Jaha då var det dags igen, för hoppning. Eftersom jag har lite skräck för att hoppa med Natacha så är jag lite nervös idag. Jag vet att hon är bra, men efter den där gången förra året eller när det var och hon fick rycket eller vad det var som hände så är jag lite rädd. Jag kan väl säga att jag känner en viss skräck inför ikväll. Ja, och sen tycker jag ju inte att det gick så bra att hoppa förra gången vi gjorde det, så får vi väl se hur det går idag. Vi slipper ju i alla fall att hoppa bana för det gjorde vi sist. Ha de gott igelkott! Karin

Mailadress

Till höger i listen hittar ni nu vår mailadress om någon vill maila oss! Under sökrutan.
Bara så att ni vet!

Ingela

Hoppning + Jasmine=

Tårta igen, eller?????
Håller tummarna för att det skall gå bra. Undrar om jag skall önska henne tre ggr igen sen så vi får bekanta oss ytterligare? Hon är inte så tokig. Värsta traumat annars på onsdag att inte få önska LLLLLLLLEEEEEEEEOOOO.
Fundrar på vad vi skall ha för fika? Tips någon. Kanske dags för lite foton här igen? Carina hade ju köpt ny kamera.
Jag ser även fram emot vår biokväll på torsdag! Hoppas vi lyckas att ta oss iväg nu.....

Nu skall jag ut och gå i mörkret!

Ses!
Kram från Ingela-Pingela

Nu

satt jag här på jobbet och blev så lycklig över att jag skall få åka och rida snart. Då kom jag på att det bara är TISDAG idag!!! Men, va trist!!!!
 Ses imorgon, alla!!!

Puss från Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />