Mina fingrar

värker efter lektionen igår. Hurry sliter i tyglerna som en gnu. Stegrar sig hela tiden och sparkar bakut, så fort det blir tal om eftergift.
Hela lektionen "SKREK" Sofie BENEN, Ingela, HÅLL OM MED BENEN"  till slut hade jag lust att gå ner och lappa till henne. Jag fick uppmärksamhet hela tiden, kändes det som. Sofie fick panik på att Hurry var så nära att börja jobba så hon var tvungen att tjata sa hon. Men det gick bra när jag höll om benen. Faktiskt.
Lektionen var lite lik förra veckan. Framdelsvändningar, öppna och tvära på långsidorna. Nästa vecka är det hoppning. Jag ser verkligen fram emot det. Det skall bli jättekul!!
Undrar hur kikki haft det i fjällen??

Hej, hopp från Ingela

Hoppningen!

Hopplektionen i torsdags gick faktiskt riktigt bra. Vi hoppade mycket i galopp, fyra språng. Två hinder som stod på medellinjen vi galopperade och vände rätt upp vid C, vid A ut i vänster varv och sedan galopp på långsidan och kortsidan sedan snett igenom,  typ, hoppa hindret på snett igenom linjen. Ut i höger varv i galopp. Galopp på kortsidan vid A och hela den långsidan. Vid C rätt upp och hoppa hindren på medellinjen. Vid A ut i höger varv galopp på långsidan och kortsidan. Sedan snett igenom och hoppa hindret på snettigenom linjen och ut i vänster varv, klart. Alibi galopperade på riktigt bra och hoppad jättebra också. Jag var helt skakis när jag hade hoppat klart. Det var jätteroligt! Lite rörig förklaring kanske, men någon kanske förstår...eller inte.

I söndags red jag igen och då hade jag Petra. Det gick också bra. Det blev skritt, trav och galopparbeten. Man fick inte ha så stora krav på den lektionen eftersom man får rida självständigt. Mycket hästar var det och ryttare med varierande ridstilar och kunskaper. Men nu har jag i alla fall provat på det.

Ha det gott igelkott!
Vi hörs!
Kram Karin

Glad Påsk!!

Läser om stackars Kikkis träningsvärk!! Oj, oj, oj.....det är inte lätt. Själv hade jag också ont, men det berodde nog på träningen tidigare på dagen och inte så mycket på ridningen! Få se vad vi skall göra för JÄTTEROLIGT på onsdag då Kikki är borta.....
Jag tycker Sofi är väldigt bra. Känns också som att vi kanske är bättre än  hon trodde från början? Det blir ju inte så långa teorilektioner som vi befarade från början. Och hon tycker ju att det syns att vi gjort övningarna tidigare. Det är ju bra.
Ha nu en skön påsk allihop! Synd att det inte är något riktigt ridväder här i vår trakt. Annars hade vi kunnat ge oss ut på en påskritt!
Kram!!
Ingela
66554-132

Påsktest!




Lycka till! Ingela
 

Jaha....

... då var första dressyrlektionen avklarad efter mitt graviditetsuppehåll! Det gick väl skapligt fast jag fick....... jo just det: ALIBI!!!!!!!!!! Han är ingen favorit men helt ok på de övningar vi gjorde i går. Vi övade lite skänkelvikningar och öppna, riktigt kul! Men såååå jobbigt för min otränade kropp:-) Jag känner att jag har sittben under allt fläsk vill jag lova, tur att jag mest sitter i soffan för en hård stol är ingen höjdare.....
Jag önskar Karin lycka till i kväll; ska Ni hoppa? Alla andra önskar jag en riktigt GLAD PÅSK!
Kram från Kikki

Nya hästar

vet jag att ni ska få idag. Hoppas alla era önskningar går in. Med andra ord, att ni får de hästar ni vill ha. Jag har en liten undran som gäller nästa fredag, 28/3, vill ni träffas på stan och fika lite, kanske? Har ni tid, jag är ledig hela dagen. Hoppas jag i alla fall. Om någon läser detta innan ridningen i kväll kan ni kanske prata om saken.
Ha en bra ridkväll!!
Kram Karin

I väntan på ridningen

kan man göra detta om man vill http://www.tatuagemdaboa.com.br/. Lite kul var det allt.

(Skriv förnamn, eftrenamn och bara visualisera)

Hälsningar från Ingela, i väntans tider.

Vissa veckor

känns det som om det aldrig blir onsdag!!! Vad segt!! Hoppas jag får en BRA häst imorgon. Bara inte Alibi.........

Skall lägga mig snart så det blir ny dag snabbt!!!


Kram från Ingela

Karin tar täten.

Ja, så lät det faktiskt igår flera gånger. Vi övade skänkelvikningar och galoppfattningar. I trav tar Karin täten och vänder upp vid C sedan skänkelvikning ut mot B, gör även galoppfattning vid B och bryt av vid E. I andra varvet gjorde vi samma sak. Karin tar täten och gör 4 serpentinbågar från A. Hjälp tänkte jag, det blir ju nästan alltid fel när dessa bågar ska göras, men det gick bra. Det var en BRA och rolig lektion och Alibi var himla bra, faktiskt. Det måste bero på att jag hade mitt spö med mig. Bra Karin hörde jag flera gånger (det är inte så vanligt, faktiskt).

Trevligt för er andra att eran fikagrupp äntligen har fått tillbaka en viktig medlem. Kul att Kikki stannade kvar och fikade. Hoppas vi kan träffas någon gång och fika utan ridkläder.

Trevlig Helg och Kram
Karin

Tänk vilken härlig....

kväll det var igår. Natacha ocha jag klarade hoppningen med glans!!! Kikki var med och fikade!!! Härligt var det!!


Kram från Ingela 

Ikväll..

..hoppas (hi hi hi) jag att det går bra för er alla när ni nu ska hoppa. Speciellt Kikki som ska börja igen. Det kommer att gå sååå bra. Alibi kan jag inte tänka mig att du får. Han måste ju vila upp sig så han orkar med mig imorgon.
Lycka till!!
Kramar Karin

2 dagar kvar...

...tills jag börjar rida igen!!!!!!! Känns ganska pirrigt faktiskt dels för att vi börjar med hoppning och när Marcus hoppade på sin lektion i torsdags ramlade han av och blev släpad efter hästen i full galopp!!!!!!!! Hua, men det gick bra, han hade ont i foten på kvällen men inget allvarligt. Och dels för jag inte vet vad jag får för häst, men men det löser sig. Ska i alla fall bli riktigt kul att börja igen, längtar trots all nervositet.....
P.s. Hoppas jag kan vara med o fika, vill gärna smaka "livlösa" Ingelas bakverk.....

Kram kram från Kikki

Jag övar på

att baka bröd till onsdagens fika.
(Jag har inget liv...)



Kram från livlösa Ingela

Gröna av avund...

...blir ni nog när jag nu berättar att jag fick Kikkis gamla favvo Alibi. Fy 17,  jag har träningsvärk i hela kroppen. Han bjuder ju inte för mycket på sig själv precis. Vi övade skänkelvikning på långsidorna och även snett igenom i skritt och trav. Vi skulle även åstadkomma någon typ av förlängd trav snett igenom och det gick ju sådär med Alibi. Han har ju inte så långa ben. Vi galopperade på volterna. Det var en intensiv och rolig lektion som gick snabbt.

Läste NT imorse och vem fick jag se där, om inte mediavana Ingela. Mera pengar till ER!!!

Trevlig Helg!!
Kram Karin

P.S Den15 april är ridgruppen välkommen till mig kl 18 på ljusparty.

Skjut mig!!!

Jag är världens sämsta ryttare.

Ingela

Hej, du besökare från Finland

som kom till vår blogg genom att googla på "sexiga ridbrudar" . 
(Carina tror att de krakarna aldrig mer törs porrsurfa . Hon är övertygad om att de sett bilderna där hon sitter upp på "Alibi" vid sitsträningen!!) Själv tycker jag att det skulle vara en inspiration för dem!

Längtar till ridningen imorgon! Bara Carina håller sig frisk.........håll tummarna......

Kram från Ingela

TACK!!!!!!

..till alla mina  "Ridgruppskamrater" (inklusive Karin, givetvis) för uppvaktningen idag!! Jag blev så glad!
(Glöm bild på tanten och blommor!)

Kram från Ingela, födelsedags FLICKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />