Danföredan ridning blev

det för FYRA tappra ryttare!! Vi red kadrilj till julmusik. Attans vad duktiga vi var! Lite kaffe och saffransbröd i stallet hann vi med också innan vi sladdade hem i snön. Hoppas ni alla haft en härlig jul med många klappar!
Ses på onsdag då vi skall börja HOPPPPA. Vad kul det skall bli!
PUSS!!!

Ingela

Mot alla vindar

och snön kämpade jag emot på onsdagskvällen. Vad gör man inte för att få rida en timme kl20.00 en torsdag. det säger jag bara, fy fn vad mycket snö det var i Söderköping på torsdagskvällen och mer kom det.

Först stod jag och huttrade när jag väntade på bussen som jag brukar åka med till ridningen. När den väl kom så var det "fel" buss, men den gick till Söderköping. Det var bara det att den stannade inte där jag brukar gå av, utan jag fick gå av tidigare. Vilket betyder att jag fick längre att gå än vad jag brukar. Det gjorde väl inget egentligen om det inte hade varit för vädret. Snön virvlade och blåste ner och jag pulsade i snö som nådde mig till knäna. Det var nämligen inte en trottoar eller gångväg av de som jag gick på som var PLOGADE. När min lektion väl skulle börja visade det sig att vi bara var två stycken som skulle rida. Vi hade en rolig dressyrlektion till julmusik. Efter lektionen stannade jag kvar, eftersom Sofia skulle rida sin häst en liten stund. Jag höll värmen uppe genom att ta på hästarna som inte hade gått lektion sina täcken ( inte alla, bara dom snälla, som jag tycker). Nästan ingen hade täcke på sig, men det var bra. Jag kände mig lite modig, faktiskt. Sen åkte vi hem och då hade det slutat snöa, vägarna och trottoarerna var plogade. Det var det.

Kram Karin

F5 på tangentbordets övre rad

trycker man på för att alltid få senaste versionen av vår blogg!! KARIN!!!

Puss!!

BLODVITE

uppstod idag, Kikki. Dock inte på knät. Det visar sig att Karlos sadel är lika skavig som Daivas. "If you know what I mean??" :) Knät är lite svagt ljusblått och ingen svullnad, bara lite ömt. Inget problem alltså. Tack för din omtanke!! Tycker bara att det känns lite ruggigt att Karlo visar sådana takter. Inte bra för min hästskräck.....Tur att jag är så stabil och diskret när det inträffar nåt iallafall. Det märks ju knappt att det händer. Fattar inte hur ni visste att jag blev sparkad!! Ha, ha, ha!!!

Ungarna tycker Clara är det sötaste barnet, någonsin, och var nöjda och glada för att ha fått vara barnvakt!! (Trots Johannas spagettiarmar!) Inget att fundera på där. De ställer gärna upp igen!!
Trevligt var det med fika och ridning tycker jag. Riktigt mysigt att barnen var med.
Jag tycker också att det var roligt idag, trots min usla taktkänsla. Tyckte bara att hon kändes lite stressig och bitchig idag. Det var trist.
Ser fram emot nästa onsdags ridning och nästa sitsträning och HOPPTRÄNING efter jul!!!

Ha det bra med dina spagettiben, Kikki och vila nu. Kramar från Ingela

Många pussar och kramar till Sussi som är en trogen läsare av vår blogg.
Oroa dig inte, jag blev ingen kryckkandidat idag trots Karlos spark!!// Ingela

INGELA!!!!

Hur är det med Ditt knä???????????
Har Du svinont efter att Monster-Karlo sparkade Dig???????

Usch, jag gillar verkligen inte hästar som sparkas:-(

Annars var det en superduper rolig sitsträning, synd att den avslutades i stallet med stor dramatik.........


Hälsa till barnvakterna med en stor kram och säg att jag är sååååå glad att Dom ville hjälpa till med Clara! Vilka gulliga tjejer :-)

Kram från Kikki som är som spaghetti i benen....

Ändrad tid på lördag!!

 

 

Tyvärr blir det ändringar till lördagen ,Så går det när jag försöker vara ute i god tid. Byt med varandra om inte tiderna passar.

 

// Therese

 

5/12

 

12–12.45  Maria P

12.45–13.30 Kristin & amanda

13.30–14.30 Ida & kalle

14.45–15.45 Odd

1545 -16.30 Erik

16.30–17.15  lektion onsdag

17.15–18.00 

18.00–18.45


Vi bestämde ju att vi skulle fika före ridningen på lördag.
Jag vill gärna ändra och fika efter ridningen om det går bra?! Känner att vi har svårt att hinna innan för vår del. Det blir ju inte heller så sent eftersom vi rider tidigare.
Är det OK???
Jag tar kaffe, Carina tar läsk, Kikki tar pepparkakor o bullar. Karin, kan du ta muggar mm?
Ses där senast 15.45.
Kram från Ingela


src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />