Jag förstår vinken!!

Jag frågar någon annan!



Och jag tar inte åt mig.

Bio??

Jag har läst boken som nu blivit film. Jag hoppas att det finns någon som vill hänga på och se den?




En riktig TÅRDRYPARE!!!
Kram från Ingela


Bokparty 4/10!!!!!

Vill bara påminna om bokpartyt som jag ska ha den 4/10 kl15.00. Ni kan väl höra av er om ni kan komma eller inte. Jag måste ju veta hur mycket fika jag ska fixa.

Hoppas det går bra för er på ridningen ikväll. Jag red inte förra veckan. Jag blev superförkyld och tappade rösten och jag har inte riktigt hittat den ännu. I morgon ska jag inte heller rida. Jag åker till Öland då och kommer inte hem förrens på söndag. Det känns som om jag inte kommer att rida på jättelöäng, lite tråkigt faktiskt.

Grattis Ingela jag hörde att du vann på röstningen av kransar på Färjargården. För det finns väl bara EN Ingela Adamsson, eller??

Hoppas att Kickis fika blir något aldeles extra nu när det går att gnola om den. Jag kan fatiskt hör både den gnolningen och sången om Ingela och Alibi. Ha det bra!
Kram Karin

Välkomna den 4 oktober!!

*gnolar*

"Kikki ska ha fika, Kikki ska ha fika. Humdidumdidum."


Undrar vad vi får för gott fika av Kikki ???????

Ingela

Nya paret!!

*sjunger* Ingela och Alibi Ingela och Alibi, chalalalala!!!

Ingela <3 Karlo

Fast bara angående dressyren. Alltså. INTE INTE INTE HOPPNINGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
För att förtydliga........För alla intresserade.

Ingela

Lycka är

blanda annat idag när Karlo var så UNDERBAR!! Nu är det "Ingela och Karlo"........

Bara så ni vet, alltså...

Fika på söndag

kanske vi hinner efter sitsträningen. Bara lite kaffe. Inget märkvärdigt! Eller?????? Enligt Sofia är hästarna i hagen. Carina och jag ses 11.45 så vi är i stallet 12.00. Vi skall ju börja rida kl 13.00. Då borde vi väl hinna hämta hästar, sadla och tränsa och sitta upp.

Här är tiderna:

9.00-9.45  Kalle (Folia)

9.45-10.30 Maria P

10.30-11.30  Kalle & Ida

11.30-12.15 Elin

12.30-13.15 Kristin & Amanda

13.15-14.00 lektion onsdag

14.00-14.45 Odd

 MVH/ Ingela

För alla er som undrar och väntar på rapport från Onsdagens hopplektion.

Här kommer den!! 
Och det var det en JÄTTEJÄTTEROLIG hopplektion igår. Jag och Karlo kämpade tappert!! Sofia sade oupphörligen "BRA INGELA". En gång sade hon till och med "Ingela, du rider ju JÄTTEBRA idag". Mitt svar blev: det är bara för att du lägger märke till mig mer nu när Carina inte är här och tar all uppmärksamhet. ;D
Annars heter det ju BRA CARINA lektionerna igenom. Så det så. Men igår fick alltså vi andra tappra ryttare lite uppmärksamhet. Men det är inte så att jag tycker att Kikki och Carina skall vara borta flera gånger för det.
Igår var vi fyra tappra ryttare som äntrade våra hästar. Samma bana som fg gång, men varefter kom hindren upp lite. Då avvek Ing-Britt så då var vi bara tre som snurrade runt över hindren. Karlo och jag var lite vingliga i början och läget kändes hopplöst. Men skam den som ger sig, vi repade oss och kom tillbaka m bravur. De sista hindren när jag verkligen lyssnade på Sofia gick väldigt bra. Kan inte riktigt i dagläget säga att jag direkt längtar till nästa vecka när vi skall hoppa högre. Men den dagen den sorgen.......

Lycka till ikväll Karin!!!

Kram från Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />