Ridtur!

Igår var Carina och jag ute och red på "våra" hästar "Cherry" och "Leipa". Faktum är att denna gång gick det riktigt bra! Om man bortser från de inledande incidenterna att : Ridhusgolvet fortfarande var SAND så där kunde vi inte rida, och att paddocken var översvämmad så där kunde vi inte heller rida, och att när vi sedan skulle ut i naturen så kastade sig "Cherry" vilt omkring för hon blev så rädd för spånhögen, så då kunde vi nästan inte heller rida för vi blev så rädda. Men .....bortsett från det så gick det  bra!

Vi har nu sett de flesta av fälten runt om i Söderköping och det är ju trevligt! Ännu bättre hade det varit om jag inte var så feg så jag inte vågade galoppera!! Det gjorde vi inte förrens vi var på hemväg och då gick ju JÄTTEBRA ( NI ser man skall inte låta rädsla styra ens liv)!!! Anledningen till att vi  galopperade då var nämligen att vi var tvungna att galoppera förbi en gigantisk hund och hans husse för att inte hästarna skulle bli rädda. (Hoppas han inte läser här och kommenterar hur det egentligen gick till. Dvs att vi sade att han måste hålla hårt i hunden när vi red förbi och hoppas hunden inte skäller för då blir hästarna rädda och vi kan ramla av!)

Vädret var helt makalöst bra, varmt och soligt. Det var som om det var förbeställt! Livet kan inte bli bättre än så! Härlig ridning med en härlig kompis och härliga hästar! Och Leipa var jättebra igår till skillnad från i onsdags då hon bara muppade sig hela tiden!
Tyvärr fick jag ett jätteskavsår på ena skinkan! Det är inte lika härligt! Men.........det läker väl hoppas jag !

Kram från Ingela

Bra väder?!

Nu får vi väl hoppas på att det inte regnar i kväll. Vi ska ju rida ute vilket väder det än är.  Till råga på allt är det nya hästar också. Dubbelt så spännande alltså! Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Kläder efter väder alltså. Ha det bra, ses ikväll!
Karin

Undrar

..vad Kikki egentligen tänker om mig nu!!! Läste en av Kikkis kommentarer från förra hopplektionen. Hon var så stolt för att vi inte skrek en endaste gång..........och nu sist när vi hoppade skrek jag "oupphörligen".....
Men varför kan inte hästkraken LYFTA på benen över hindret????????Istället för att saxa benen runt det....JÄVLA häst!!!


Nåväl...hoppas att det går bättre nästa gång!!!!

Host, host från en hes Ingela (efter allt skrikande..)

GLÖM INTE REGNSTÄLL!!!

inför onsdagens ridning!!
Ingen bio denna vecka. Vi satsar på nästa istället...

Hälsenor från Ingela

Uppdaterat:
Enligt Gunilla så blir det NÄSTA vecka som vi skall ha regnställ med!!!

Ingela


Nervpirret

....nu för tiden verkar vara huruvida man får fika eller inte efter ridningen................................KARIN DÅ!!!!!!!!

Hälsenor från Ingela

Nya hästar!?

Då var det dags igen för nervpirr pga nya hästar och man har ingen aning om vilken häst man kommer att få.  Hoppas bara att jag får en häst som jag gillar och som är snäll och inte morrar. Till nästa gång det är byte av hästar kommer jag att önska en, men jag säger inte vilken.
Ha det gott igelkott!!
Karin

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />