Porslinsbröllop

...har det firats i "Ridgruppen". Ingela och Conny hade  20-årig bröllopsdag den 29/8 och då fick ju "Ridgruppen" bröllopstårta! (Vilka annars!!!!) Här kommer lite bilder  på den!
Det var ju bra att få något stärkande efter vår första hopplektion för säsongen!! Men alla överlevde och var hela efter den som tur var!
66554-110
Ingela och tårtan!!
66554-109


66554-108




Gott var det!!

Kram från Ingela


Vuxenpoäng..

Hittade det är kuliga testet hos Sara . Jag hade 24,4 poäng. Är det positivt eller negativt????? Testa får ni se vad ni får!! Vi är ju verkligen omogna i vår Ridgrupp och vi har ju så jävla kul så det kanske inte är förvånande om det inte är någon som får så många vuxenpoäng av oss !!!! Nåväl! Lycka till med testet och återkom gärna och berätta era poäng!!

Kramar från Ingela

Ny termin...

..och inga nya hästar att tala om. Inga farliga vidunder som vi /jag trodde. Hjärtat klappade extra snabbt när vi svängde upp till stallet, men jag hade inte behövt oroa mig!! Hade dock inte kunnat föreställa mig att jag skulle rida "vildhästen" Hurry!!! Det är ju jag och LEO!!!!! Eller jag och Daiva...eller jag och .....(alibi).......???? Typiskt att Hurry stegrade sig och gjorde bocksprång "hela tiden". Det var knappt jag satt kvar på honom!!! Men... inför Kikkis vakande ögon var man ju tvungen att anstränga sig. Undrar hur många protokoll hon skrev????
Men det är underbart att hon sitter där, FAKTISKT!!!!

Kul men den nya nybörjargruppen efter oss. Bestående av bara män, vilket jag bedömer som ganska ovanligt. Lite ovana var de vid stallmiljön. Tur att den rådiga Kikki var där och kunde hjälpa till!!!
Härligt är det som Karin skriver i inlägget nedan att ridningen börjat igen och även jag ser fram emot nästa vecka, trots Hurry................

Kramar frå Ingela

Petra 4-ever 2

Fy 17 va det var kul att börja rida igen!!!!!!!!!  Petra är och förblir min FAVVO. Hon var till och med bättre än vad jag kommer ihåg. Jag längtar redan till nästa vecka. Vi ses då!
Ha det gott igelkott!
Karin

Jättekossor !

Får jag bara komma med en liten rättelse, kossorna var GIGANTISKA ! Så det så,  Ses i morrn!  /Carina

Hästskräcksterapi..

behöver sannerligen Carina och jag gå i, det har iallafall vi konstaterat. Troligtvis får vi bra rabatt eftersom även resten av "Ridgruppen" behöver komma med.
Förra tisdagskvällen var jag och Carina ute på en UNDERBAR ridtur. Vädret var varmt och soligt. Carina red Cherry och jag red Leipa.  Vi började med att värma upp med en halvtimmes ridning i ridhuset för att sedan, mycket modigt bege oss ut i den vilda naturen. So far so good!
Inga älgar syntes till så långt ögat såg denna gång, däremot fanns två kalvar i en hage som störde idyllen. Jag kan inte fatta att två hästar kan bli så rädda för två små, ynkliga kalvar i en hage. Inte heller kan jag fatta att två stadiga damer som jag och Carina kan bli så rädda för två rädda hästar!!!! Men vi satt kvar!! Trots alla "stegringar" och "bocksprång" som hästarna tog sig för i vild skräck. (Kanske lite överdrivet då!!) Men hoppade till gjorde de iallafall.
Nåväl, vi red den sedvanliga rundan till "Världens ände". Men ...vi hittade en väg in i skogen och provade den. Vart vi hamnade vet vi inte och inte heller de i stallet kunde svara på var vi varit(?). Känns lite konstigt, faktiskt. Men vi kom både "dit" och hem igen. Lyckades även släppa Leipa i hagen efter lite bravader och hispigheter. Utan att själva bli inhägnade eller nertrampade av den "skenande" hästhjorden. Lite överdrivet, kanske, men de kom faktiskt fram och försökte tränga sig ut!!! Men Carina motade tillbaka dem så modigt medans jag skötte Leipas grimma och sedan sakta och försiktigt tog mig ut ur hagen. (Läs: Slet av grimman och skrikande tog ett  JÄTTESKUTT ut ur hagen och nästan trampade ner Carina i bara farten!!!)
Ser nu fram emot onsdagens terminstart. Blir spännande att se vilka hästar som kommer att finnas. (Läs: Är helt hispig över de nya hästarna och har världens fobier om hur farliga de kommer att vara.)
Saknar redan Leo!!! (Hoppas att de fanns så dåligt med hästar så de var tvungna att ta tillbaka honom........)

Ser även fram emot att Anna skall börja jobba på Heda ridskola så vi kan åka dit för lektioner!!!! Riktigt kul skall det bli om det fungerar.

Ha det bra alla glada, hispiga och trevliga ridkamrater!!
Kram från Ingela

Den som väntar på nåt gott....

Den som väntar på nåt gott....

Äntligen får vi se bilden på den berömda avramlingstårtan!!!! Hoppas att vi slipper se nån mer tårta i detta ämne...

Vad härligt det låter med Era ridturer:-) Blir ganska avis, själv har jag inte ridit sen vi var på Sjöberga.

Ha en riktigt trevlig helg och hoppas att vädret blir lite bättre för nu står det som spön i backen:-(

Kram Kikki

Tretimmarstur!!

Jag har också ridit islandshäst på min semester, på Gibraltar. Jag red en tur på 3 timmar tillsammans med lillasyster Lena. Det var en jättebra och trevlig tur med mycket tölt och galopp i varierad terräng, skogsvägar, grusvägar, skog och fika.  Fikade gjorde vi under turen vid badplatsen vid Grensholm. Vädret var skapligt, men det blåste ganska mycket. Superkul var det i allafall.
Karin


HHJJÄÄLLLPPP...

..vilken träningsvärk jag har!!!!!!!!!!!!!!!!! Johanna och jag var och red islandshäst sista dagen på semestern. 1,5 timme för 164 kr/ per person !!!! Men som sagt även om det var billigt så fick man ont!! Det enda positiva med det stuteriet var att det var en fantastisk t vacker omgivning med enormt vacker utsikt. Det negativa var att hästen var hur  trött som helst och orkade nästan inte varken trava eller galoppera!! Ingen tölt bjöds det på heller. Efter turen så sade de att man fick göra som man villle på turerna i Danmark, ville man tölta så gjorde man det. Man behövde inte vänta på att ledaren skulle säga något!!! Konstigt!! Dessutom hade jag fanimej töltat HELA tiden om jag vetat detta!!!
En fördel med denna turridning är att jag kommer förhoppningsvis inte få ont efter Carinas och min ridning på tisdag!! Men det kommer säkert Carina att få....(mmmuuaaahhhhaaaa!!!)

(Tur att hon aldrig har tid att läsa här, när jag är så elak!!!)
Krams från den Danska Ingela, som inte koppplat om till svenska ännu...(vill inte...)

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />