Pristagarna !

Pristagarna !
Så här glad är man när man fått två prisrosetter!!
CARINA - CISSI - INGELA = lag "Ridgruppen"
Stort tack till Irene som också var med i laget som coach och matrialförvaltare.


Carina och Natacha

66554-19
Ekipage nr tre. Carina och Natacha


Cissi och Avon Lee

Cissi och Avon Lee
Ekipage två i lag "Ridgruppen". Cissi och Avon Lee.


Ingela och Hurry

Ingela och Hurry
 Den 10/6-06 hade SRS en  jättetrevlig medlemsdag som bestod av  massor av  roliga aktiviteter och två medlemstävligar bestående av en hopptävling och ett dressyrryttartest . Hoppbanan var sex hinder på 60 cm.
På bilden är det Ingela som hoppar Hurry , först ut i vårt lag. Övriga lagmedlemmar  i lag " RIDGRUPPEN" var Carina på Natcha och Cissi på Avon Lee.
I dressyrryttartestet red Carina Natacha, Ingela red  Carabas och Cissi red Alibi. I båda tävlingarna kom vi trea !!! Vi var det enda laget som fick rosetter i BÅDA tävlingarna!! Vi hade en solig och trevlig dag. Nästa år skall vi ha likadana tröjor.........

UNDERBAR..

...dag hade vi idag!! Vi kammade hem TVÅ tredjeplaceringar. (Vi var enda laget som placerade sig både i dressyr och hoppning!!!! ) GUD så bra vi är.
Dessutom kommer Cathrin att stanna i höst!! NU kan vi ha en skön sommar. / Kram från Ingela

Deppigt........

Men just nu känns det deppigt!!! Hoppas att det löser sig och att vi får glada besked på lördag.
Ang tävlingen så verkade ju inte hoppbanan alltför svår och hindren är ju låga. Det vi hoppade ikväll var ju jättekul och mer avancerat verkar det som.// Sov gott och kram från Ingela OBS! Glöm inte "blåspåse" på lördag!!

Halsning fran Tunisien...

Hej alla glada! Har kommer nagra rader fran ett underbart Tunisien!
Helt fantastisk ridning, heta, pigga och valdigt snabba hingstar! Har ridit uppe i bergen, blev lite forvanade over skallerormar, skorpioner, kobror och vildsvin for att inte tala om en kamelkaravan som vi motte pa gatan.
I morgon bitti kl 06.30 bar det av pa ytterligare en fartfylld strandgalopp som avslutas med ett RACE!!!!! Forloraren far bjuda pa kvallen.
Var dag avslutas i morgon kvall med hopptraning..... Vi pratar inte om dom laga hindren......
Kimo, var alldeles egna magister ar valdigt snall och trevlig privat och pa uteritterna, men oj oj oj oj nar det vankas dressyr eller hoppning!
Nu vantar en harlig buffe med gott vin! /// Halsar ena halvan av ridgruppen!

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />