I rena desperationen

köpte jag dessa idag!
Vad tycks?
Snygga tycker jag!
De kan jag ha när vi går på bio, Karin!!

Kram från Ingela

Riduppehåll

i TVÅ (2!!!!) veckor fetsuger!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas det dröjer jävligt många år innan det inträffar igen!!

I. 

GOD JUL!!!

Önskas alla som läser här!!!



Kram från oss i "Ridgruppen"


JAG ÄR SJUK!!!!!

Det känns inget vidare alls. Måste få gnälla av mig lite och hoppas att det finns någon vänlig själ därute som tycker synd om mig....  Det är en riktig förkylning med feber och grejor som har hoppat på mig. BLÄÄÄÄÄÄ! Jag snorar och snörvlar hela tiden och snart är det JUL... undrar om jag är frisk till midsommar?????
Det är nog ett par år sen jag mådde såhär dåligt så man kan väl säga att det var min tur att bli sjuk men det är ändå inget kul.
Tack för mig nu ska jag gå och lägga mig!

// Kikki

Jaha

Så var det dags för sista ridlektionen innan jullovet.  Det känns lite trist, men förhoppningsvis blir det en rolig lektion med kadrilj.... Sen blir det tradionellt julfika med gröt, glögg,must och skinkmacka! Mums! s

Igår

var det bara 4 stycken på vår lektion!! Hej, vad det hoppades! Sofia hade skadat sig så vi hoppade inte den bana hon tänkt sig utan det var en bana med tre hinder som stod tvärs över ridhuset på kortsidan. Vi hoppade som en serpentin med tre bågar. Riktigt snävt var det. Vi hoppade även mitten hindret som en åtta det var också ganska snäva svängar. Många språng blev det och roligt var det. Jag tyckte jag och Natacha klarade oss galant. Väldigt bra flyt i sprången. Lite knöligt med galoppbytena, dock. Men man kan ju inte få allt. Efter det så åkte Carina och jag till gatuköket och köpte korv och hamburgare som hon bjöd på. Vi åkte tillbbaka till stallet och åt för att kolla på gruppen efter när de hoppade. Vi sade då till varandra : "Undrar varför VI oroar oss när vi hoppar??" Herregud, så dåliga de är krakarna!! En av de slog i familjejuvelerna så det skramlade om det. Han pep som en skadeskjuten mus!! Dock var det inte C.... ;D
Nästa vecka skull de som ville ha samma hästar och vi skall rida kadrilj till julmusik. Det blir ju suveränt kul!! Hoppas alla kommer ihåg det de skall ha med sig till fikat nu???
Jag skulle ha GLÖGG, PPPARKAKOR och handla PRESENT.....


Kram från Ingela


Jag sitter på jobbet

och undrar vad Carina skall ha med för fika imorgon när det bara är hon och jag......nåt smaskigt hoppas jag. Utan att panikhandla på Hemköp. Hoppas jag... Bäst jag ringer idag o påminner om att hon har fika imorgon!!!

Ingela

Nu är det klart, brudar!

Idag pratade jag med Therese. Sista länken i kedjan.

Kram från Ingela


src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />