Hej!

Vill bara önska er alla en trevlig valborg!! Om ni ska rida idag hoppas jag att ni får bra hästar och att ni blir nöjda med dem ni får. Själv ska jag väl inte rida i morgon det är ju en röd dag. Jag ska kolla uppdet. Jag red inte förra torsdagen heller, så det blir två veckor utan ridning. TRÅKIGT!!
Kram Karin

Gränslös hoppning

blev det. Cherry hoppade STORT, LÅNGT och sprang som om hon var amfetaminspeedad!! Herreminje, vad det gick. Men vi lever och lite kul var det att det blev så hemskt men ändå klarade jag ut det. STOLT som en höna minsann är jag!!

Ser fram emot nästa hopplektion. Och så samma fråga som vanligt vid den här tiden: UNDRAR VAD VI FÅR FÖR HÄSTAR NÄSTA GÅNG ????????


Ingela-Pingela

Barnmorskeföreningen

hade i kväll en föreläsning i ämnet "Trygghetsnarkomani". Föreläsare var Åsa Kadowaki. Det är inte utan att man blev lite småkär. Hon jobbar i föreningen"Läkare MED gränser". Det ni. Gränser.

Imorgon skall vi hoppa gränslöst mycket. Det ni.


Kram från Ingela

Lycklig..

är jag. Mitt enorma skavsår fick ett lika enormt plåster på sig och det fungerade därför alldeles utmärkt att rida. Kanske var det därför som det gick så bra att rida igår. Sofie tyckte att jag och Cherry passade så bra ihop och hon var verkligen duktig i går det lilla monstret! Jag gjorde till och med galopppsluta i vä varv. OCH DET ÄR SVÅRT NI!!! fast det var inte meningen, utan egentligen brallade hon iväg på eget äventyr då....tyärr...Carina var impad dock...

Ha det bra!
Kram från Ingela

Jag har...

ett skavsår på höger häl som är stort som en ocean. Hoppas jag kan få på mina ridstövlar imorgon. Tänk om jag inte kan rida!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas Cherry går imorgon så jag slipper göra iordning henne.

Visst skulle väl Carina ha fika???

Kram o Godnatt från Ingela

I´m back

Hej!
Nu har jag kommit hem från Sälen. Det har snöat hela veckan. Vi har åkt skidor varje dag, både i Tandådalen och i Hundfjället. Det har vari jättebra, lite folk vilket och inga köer alls i liften.  Det har gjort att vi har åkt MASSOR!! Jättekul. På torsdag är det nya hästar. Spännande, spännande.
Ha det bra!
Kram Karin

Jag fick

"Cherry". Dvs hajen!! Surare än någonsin i boxen. Tur att Carina, den modiga flickan, var med och sadlade och tränsade, annars hade det aldrig gått. Jag var ändå nöjd över min häst, hon är ju ganska trevlig att rida.
Det var en rolig lektion. Vi red sluta, och det gick bra för "Cherry" och mig, enligt Sofi. Kikki hade JÄTTEGOTT fika med sig också så det blev ju också bra.
(Rätt åt Kikki och Carina att de inte fick byta hästar med varandra!! Ha, ha, ha!!)

Kram från den elaka Ingela.......

Undrar

vilken häst jag får ?????   Vilket tema vi skall ha ???? Vad Kikki har med för smaskigt fika??? Jag längtar till onsdagen så jag kan dddööö....

Kram från Ingela

Jobbigt,

men roligt var det att rida igår. Vi hade dressyr. Vi red mycket på volterna, galoppfattningar och skänkelvikningar. Vi hade vekarie också, jag kommer inte ihog vad hon hette, har aldrig haft henne förut. Jag hade Daiva och hon är ju jättebra, men jätteSTOR.

Vill även påminna om ljuspartyt den 15 april kl.18. Vore kul om ni kunde komma. Ni kan väl höra av er. På söndag åker jag till Sälen, Hundfjället. Jag blir borta hela veckan.
Vi hörs om en vecka!

Kram Karin

Vilken underbar....

hopplektion! Hurry var som ett spjut över hindren. Allt gick som smort idag. Rolig bana också.  Lite för få språng och lite för lågt bara.

Undrar vem man får nästa gång??????? Fasiken vad jobbigt detta är när man inte får välja....

Ha det bra, Karin, imorgon när du rider!


Kram från Ingela

Hej!

Ha en bra hopplektion ikväll! Det kommer att gå såååååå bra för er alla. Ser fram emot en redogörelse i morgon.
Kramar till alla
Karin

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />