Avslutning på "Smultronstället"

blir det den 17/6 eftersom alla kan då!

Kram från Ingela

Kikki och Carina

mina söta beskyddare. TACK!!!!
Jag önskar att ni var här idag också.

Om dressyrbanan orkar jag inte skriva.

Kram från Ingela


Jag säger

FITTA , FAT, HANDGRANAT.



Då vet ni hur jag mår just nu.




Men jag ser fram emot ridningen. Faktiskt.



Äntligen onsdag imorgon. Äntligen. Äntligen..................




Kram från Ingela, nästan från andra sidan....

Torsdagsridningen

gick också den jättebra. Vi fick rida utan stigbyglar under hela lektionen om vi ville och tyckte att vi kunde. Jag fick rida på Avon Lee och det gick väl skapligt. Hon håller ju ett lugnt och jämnt tempo i alla fall. Ibland lite för lugnt, kanske.

Jag kan äta glass 17 eller 19 juni.
Hare!
Karin

Mitt i PMS dimman

....tycker jag mig skönja några positiva saker.

- Vi red askalasbra kadrilj igår!! Sofi kan tänka sig att ta med oss i JULUPPVISNINGEN!!! Bara det!!
- Ridterminen börjar 13/8!!!!!!!!! Hur kort uppehåll som helst! Bara 9 veckor.
- Vi skall ut på ridäventyr i vår "Ridgrupp"! Kanske till
Trollmarker. Trevligt ställe. Ridning, mat och bubbelpool. Härlig samvaro tillsamman!!
- Jag red skitbra galopp öppna på långsidan med DAIVA. Sofi såg och berömde!!!
- Glass på Smultronstället med bästa ridkompisarna. Bara vi får till datum som passar, eftersom Karin inte kan den 18/6. (Jag kan 16-17-18-19/6.) När kan ni andra??
- Anna Uhrenius startar upp sin firma igen.....

mm mm mm......

Ha det!!
Kram från Ingela

Uppdaterat!!

- Jag har inget f-skav heller av Daivas sadel!! UNDERBART!!

Tack, Kikki, det blir säkert bra vartefter!  Krampåre!!

Jättekul

.....var det att rida med sina gamla kopisar igår. Vilken himla tur jag hade som fick min favvo häst Petra. Rolig lektion var det också. Vi fick rida kadrilj. Trevligt att få fika tillsammans också. Tack för det Kikki!!

Jag kan inte följa med och äta glass den 18 juni. Vi har information för nya föräldrar på kvällen.

Tack för igår!
Kram Karin

Tjohoo

ikväll är det äntligen dags, att få träffa alla i ridgruppen samtidigt. Det ska bli så himla kul. Det var så länge sedan vi sågs. Hoppas jag får en bra häst bara. En snäll en eftersom jag ska rida igen. Och vilken tur jag har som får åka med snälla Kikki. Jag har dubbel tur förresten. Jag får ju rida TVÅ gånger den här veckan. Jag rider ju i morgon också. Ha Ha!
Vi ses!
Kram Karin

Vad fin

vår blogg har blivit! Antat att det är Ingela som har lagt sin hand över utseendet på Ridgruppens blogg, jättefint blev det.
I dag är  det skapligt väder, gud vad skönt! Så tråkigt i helgen när det regnade och regnade och kändes som höst.
Ha en bra måndag!

//Kikki

Teatern...

gick bra. Vädret var alldeles perfekt. Det var jätteroligt att spela upp sagan om Bockarna Bruse, men det var mycket sniglar i skogen där vi kröp omkring. Barn och föräldrar verkade också nöjda.

Va kul att det gick bra för er på hoppningen. Nya hästar nästa vecka. Spännande!!
Trevlig Helg!

Karin

Ingen ridning!

Idag ska jag inte rida vi ska ha sagostig på jobbet, för föräldrar och barn. Jag ska ikläda mig rollen som den"lilla bocken Bruse". Mycket spännande ska det bli. Hoppas bara att vädret blir bra. INGET REGN vill vi ha!

Hur gick det på med hoppningen igår? Jag tänkte på er.
Ha det bra!
Kram Karin

I dag...

... är det äntligen dags att rida igen! Åh, vad kul det ska bli och till råga på allt ska vi hoppa! Jippi!
I går fikade jag med Karin. Verkligen kul att träffa henne och förmodligen kommer Karin att rida med oss nästa vecka. Det var jättetrevligt och vi kostade allt på oss ordentligt på Lindahls. Jättegott var det, vi tog en varsin Sm-macka med kyckling och mozzarella, kaka och en latte eller Lindahls special. Det blev tyvärr ett abrupt slut eftersom lilla Clara hade fått nog och ville åka hem. Så kan det vara men 1.5 timme blev det iallafall.
Det ska bli spännande att se Mr Bob i egen hög person i kväll, tänk om han kommer gå med i vår grupp, vore kul att se honom in action så att säga.
Ha en trevlig dag så ses vi i kväll, laddade till tusen inför hoppnignen!
Kram Kikki

Jag har

sett "Mr Bob". Han var fin. Brun med svart man o svans. Hög. Nästan som "Daiva". Spännande att se honom på lektion. Det skulle vara kul att testa honom innan uppehållet.


Kram!
Ingela

Jag....

..... tyckte att det var en riktigt rolig lektion i onsdags till skillnad mot Ingela, tänk vad olika uppfattning man har av saker och ting.  Jag hade för första gången i mitt liv Petra! Vilken rolig häst!  Kanonbra! Jag trodde inte att hon var så rolig att rida som hon verkligen är. Men det klart, hon ska förmodligen inte vara kvar i höst, typiskt! Jag får passa på att njuta på onsdag när jag ska hoppa henne. Hoppas hon är lika trevlig att hoppa som i dressyren, sen är det bara en "hästomgång" kvar innan sommarlovet, hur känns det? Trist trist! Men jag ser fram mot islandhästarna, när passar det er att åka? Vem bokar?
Trevlig helg i solskenet!


Kram från Kikki som längtar till på onsdag och lilla Petra!

Hoppning

...var det på schemat eftersom det var tredje gången. Tjohoo tänkte jag (eller inte) eftersom jag rider Cherry den här omgången. Hästen gick ju inte heller så jag var ju tvungen att klä på djuret också. Vilken tur då att syster Lena var med och kunde hjälpa mig. Det gick ju bra! Vi red ute på sandbanan.  Första  hindret hoppade vi i trav. Sedan började vi att galoppera. Första hindret hoppades och sedan räknades det galoppsprång och sen kom nästa hinder, 5 galoppsprång för Cherry och mig. Sedan bytte vi var och då var sträckan mellan hindren längre. Cerry och jag klarade det på 6 språng. Det gick bra! Jag är nöjdoch kände mig riktigt duktig när lektionen var slut. Jag hade faktiskt varit lite skraj inför det här med hoppningen.

Lena den kraken som inte ens kände för att rida fick, VE OCH FASA, SONIC. Han har aldrig varit med på våra lektioner förut. Det gick så himla bra för henne med. Alla i gruppen sa att hon red honom bättre än tjejen som red honom i gruppen innan. Även hon var på bättre humör när vi åkte hem i solnedgången.
Kram
Karin

P.S. Ekhaga låter jättebra tycker jag. Jag längtar redan.

NNNÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..vad trist det var i  går på ridningen!!!!! Det är så typiskt när man verkligen längtar o väntar på nåt kul och så blir det bara bajs av det. Sofi gjorde verkligen en ny dressyrbana. Den var hur lång och krånglig som helst och så var vi åtta som red.  Bara det alltså. Förra veckan var banan inte så lång och vi var FYRA som red. Igår hann vi bara med ett varv var, och mitt och Leipas var inte nåt att hurra för.
Nästa vecka skall vi hoppa, och med Carinas och min nya attityd till det så får jag ju bita ihop och skriva OJ, VAD JAG LÄNGTAR !!!!!!!! VAD ROLIGT DET SKALL BLI ATT HOPPA............eller nåt sånt.
Hoppas Karin har det bättre på sin lektion nu ikväll när hon rider.

Igår  vid fikat pratade vi om  när vi skall rida Islandshäst  i sommar.
Vi tyckte Sjöberga var trevlligt och kan tänka oss det igen. 
Karin! Vad tycker du???


Sommaren 2007, Sjöberga

66554-103


66554-101

                                                                                        
Kram från Ingela

Läsar rekord!

Idag har vi nog haft läsar rekord på vår blogg.  Roligt att våra charmiga ridbetraktelser drar er hit :D !!!???
(Misstänker dock att de flesta läsare kommer i från
Linda K:s blogg...................)

Själv sitter jag här framför datorn och babblar med bästisen i telefonen, dricker Famous Grouse, äter godis, tittar på Nyheterna och skriver på bloggen. Väntar på att det skall bli onsdag och riddax............


Ha det bra, alla!

Kramar från Ingela, som inte ansvarar för korrekt stavning i detta inlägg pga whiskyn ikväll...

Hoppas ni firar med mig!!

Internationella

BARNMORSKEDAGEN 5/5 !!!


image134


Jag är ju också Jordemoder, inte att förglömma!!

Ingela
 Barnmorska

Ps. Nu väntar jag på att få fira Internationella undersköterskedagen eller Ekonomiansvarigdagen eller förskolelärardagen!! Ds

Valborgsmässoridning!

I går kväll hade vi fyra som red en OTROLIGT rolig dressyrlektion!!! Lydnad är temat den här omgången Sofi hade gjort en dressyrbana som vi hann rida två ggr var. Det var tur att det upprepades eftersom man inte kunde den perfekt första gången, utan fick en ny chans.  Jag har fått Leipa denna gång, och det var med viss tvekan jag startade ridningen. Jag hade henne i höstas och då var hon inte rolig att rida!
Banan : Vi red i arbetstrav i vä varv. På långsidan var det slalom mellan koner, sedan halt vid A. Trav, efter F rakt över tre bommar och ut i vä varv igen. Halt igen vid A. Rygga fyra steg och fram i vä galopp. Trav vid F och snett igenom, vid X skänkelvikning och sedan ut vid H och vid C galopp. Ökad galopp på långsidan och sedan skritt vi A. Färdigt!!!
Leipa var jätteduktig hela lektionen. Hon gjorde fantastiska galoppfattningar och orkade hålla galoppen. Inte så mycket kast med huvudet som hon brukar. Riktigt roligt. Sofi tyckte våra rundor gick väldigt bra!
Även nästa vecka skulle fröken göra någon typ av bana. Jag längtar redan till nästa onsdag!!

Hoppas ni andra hade en trevlig Valborg! Själv hade jag gäster efter ridningen. Inte missar jag den för allt i världen. Stackars Karin som inte fått rida på TVÅ veckor!!



Jag vet! Ser förjävligt ut. Men så här såg banan ut! / Ingela



image133

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />