Dramatik

Det kan man säga att det var på min lektion i torsdags. Två stycken i gruppen ska sluta och de red sin sista gång. När Sofia skulle rida sin sista hopprunda på Cherry som först vägrade. Sen stannade Cherry igen så Sofia ramlade av, men landade på fötterna, så det gick ju bra. När hon sen kom på samma hinder för tredje gången  så hoppade de över, men efter hindret så ramlade hon av. Det var ingen "dramatisk" avramling, men det SMÄLDE till i Sofias knä så det hördes i hela ridhuset. hon blev liggande, men reste sig upp och satt upp på hästen, men skrittade bara. Jag hoppas att det inte blev någon stor skada bara. Hon körde själv hem i sin bil.

 Jag själv fick rid på Carinas favvo Philipine. det var också en upplevelse eftersom jag tycks ha blivit en riktig fegis. Hon är ju så snabb i sin galopp. Jag vill ju ha lite mer kontroll när jag rider. Vi varken rev eller ramlade av i alla fall och det är ju bra.
Trevlig advent på er!
Kram Karin

Fascinerad!!

Hönskostym!!

Är ett sökord som genererat ett besök på vår blogg.

Intressant.

Undrar om besökaren blev nöjd.

Ingela-
numera yr som en höna.......


Träningsvärk, here I come.....

eller vad tror ni efter 5 veckors riduppehåll??

Ingela

Vet ni?

Det känns nästan som om jag inte vill rida längre. Vad konstigt.

I.

Ingen sitsträning på lördag!

De drar igång den 21/11. Vet inte om det är vi då eller hur det ser ut.

Karin frågade om vi skulle rida Islandshäst. Jag ringde Camilla för att höra om hon hade tid i helgen ifall sitsträningen var inställd, men hon kan tidigast 22/11. Hör av er om vad ni tycker!!

Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />