Jasmine

fick JAG (Ingela) idag!! Men jag vet inte jag om jag var så glad för det. Jag hade glömt hur stark hon är i munnen!! Men, det gick iallfall bättre idag än när jag hade henne tidigare i höstas. Karin fick Natacha och var ganska glad för det. Det var dock en både decimerad och deprimerad skara som fikade idag vill jag lova. Kikki kommer nog inte att behöva oroa sig för att inte få någon plats i gruppen i vår. Det kommer säkert att bli minst två lediga........... 
Nu skall jag sova!
Kram från Ingela

Spännande.....

... att se vem som får Jasmine i kväll! TVÅ som har henne som första val. Jag väntar med spänning på att höra vem som har turen på sin sida.
Lycka till!
//Kikki

Bra film.

Inte. Kanske kan vi försöka någon annan gång. Eller inte....
Ingela

Imorgon

bio!!! Äntligen!! "American Gangster" skall vi se. Ses 17.40 i Filmstaden!!

Hälsenor från Ingela som faktiskt är nöjd med hoppningen denna gång. Fast det blev för få språng.Och jag retar mig så inihelvete på "den brunstiga ekorren" och hennes privat lektionsmanér!!  Bort med kärringfaan, rent ut sagt!( Ja, ja, jag vet att jag svär. Men jag har en akademisk grad så det är okej. Jag kan uttrycka mig förskönat och intellektuellt  både verbalt och skriftligt om jag behöver!)

18/11-2007

klockan 22.30 visar besöksräknaren 996 besökare till bloggen! Snart 1000 besökare!! Fest????


Kram o gonatt från Ingela som firat med Larsencognac ikväll...............................


Igår

fick både jag och Karin lång näsa. Ingen av oss fick Jasmine!!!! Jag fick Hurry och Karin fick Petra. Fast hon var nog nöjd ändå. Jag tyckte att det var sådär med Hurry, faktiskt! Nästa gång SKALL jag ha Jasmine och efter det SKALL jag ha Cherry. Så det så!!!!!!!

Nu hoppas jag att alla flickor  i ridgruppen jobbar flitigt på sina Vagina-pins.......(Karin som ju blivit så pysslig kan ju kanske göra en prototyp...........)


Kramar från Ingela ( som har storslagna planer på hur alla kvinnor skall frestas att komma för att lämna sina cellprov!! )

Nykär

.....är jag i Jasmine.
Carina och jag var ute och red i lördags, alltså den 27/10. Denna gång väl förberedda med SÄKERHETSVÄST, REFLEXVÄST (för att inte förväxlas som älgar av några skjutglada jägare!) samt säkerhetsstigbyglar. Allt  detta ifall olyckan skulle vara framme och vi skulle ramla av. Vilket vi inte gjorde eftersom vi krampaktigt höll oss fast i hästarna.....
Jag hade Jasmine, vilket jag var otroligt tveksam till innan vi red iväg, men det var ett lyckokast  att rida henne ute. Hon var helt stabil till skillnad från Leipa och Alibi. Det gick förbi en rottweiler som skällde massor och inget hände. Skulle det varit någon av de andra två så hade jag suttit som en flugskit på stallväggen!
Carina red Cherry som också uppträdde exemplariskt. Numera är hon(Carina) väldigt självsäker där ute i vildmarken och övertalade mig att galoppera LÅNGA  sträckor (eehhh, fast egentligen var det jag som galopperade iväg från Carina....eeehhhh...) och rida in i hagarna fast jag var JÄTTERÄDD. Men faktiskt så gick det riktigt bra!!  Nästa gång kanske vi kan rida in på småvägarna i skogen till och med.
Jag blev nykär i min lilla pålle. Har önskat bla henne till onsdag. Få se vem jag får.

På hoppningen  i onsdags hade jag ju Daiva och jag måste säga att jag är nöjd så här i efterhand. Känner mig bara så misslyckad eftersom jag är så himla rädd.  Undrar hur många år det skall sitta i????

Må så gott alla!
Kram från Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />