Men Ingela, då!!

Nu hörs hon i media igen.........Lyssna om ni kan.

Ingela på Radio.


Muuaahhh!!!!!!!!!!!!

I HATE!!!!


Älgfluga !!!
Gahh!!!



Ingela

Islandsridning?

Jag pratade m Camilla på Sjöberga idag ang egenridning m karta(2timmar för 250 kr). De var ok. Dock finns inte mycket helger att vifta på pga bokningar samt älgjakt. Lördag den 25/10 på fm var det tidigaste.
ALTERNATIVT att vi kommer en vardag. Jag är ju ledig på tordagar bla, men kan kanske ta ledigt en annan dag vb.

Jag kan eftermiddagen måndag 6/10 samt tisdag 7/10 fredag 10/10, em 13/10 hela dagen 16/10, em 17/10 em 20/10.
Vad säger ni??? Hör av er snarast sade Camilla frö annars blir det fullbokat snabbt på helgerna!

Kram från Ingela

Här...

sitter jag mitt på blanka förmiddan och undrar vilken häst jag får ikväll? Hoppas inte Kikki o Carina bildat pakt och åkt tillbaka till stallet och ändrat mina önskningar. Jag vet ju att det kan hända. (Harkel)
Kanske det står " ALIBI ALIBI ALIBI" istället för "Cherry, Leipa, Daiva"....  :)


Seeyaa!!!

Ingela

Hälsning från Snubbelfot Adamsson!

Läser om Karins hopplektion. Vet inte riktigt vad jag skall säga om vår...Banan var rolig. Sen tar det liksom slut.. Daiva är ju som hon är. SNUBBLIG!!!!
Fröken tror att jag är världens fegaste, slöaste stackare. Dessutom SKREK jag när Daiva snubblade, då sade hon att det fick jag inte göra.
Kikki är osedvanligt tyst om hur det såg ut över hindret. Själv trodde jag att hon skulle gå omkull. Undrar om det var så det såg ut???? Det positiva var att "balansen var ju bra. Du ramlade ju inte av, Ingela." MEN ELLER HUR......................????

Nu ser jag fram emot vår roliga höst med AKTIVITETER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hälsningar från Snubbelfot Adamsson


Dåligt gick det!

Fy vad dåligt det gick igår när vi hoppade. Månen sprang förbi hindren och jag svor och det var ju inte bra. Det var den sämsta hopplektion jag någonsin har genomlidit. Jag brukar få en liten energikick på torsdagskvällen när jag har ridit. Den håller oftast i sig till fredagen så att jag orkar med sista dagen på veckan. så känns det inte idag snarare tvärt om. All energi tog slut i och med hoppningen igår. BLÄÄÄÄÄ!!!!!
Trevlig Helg!
Orkeslösa Kramar
Karin

På onsdag

så är det Daiva och Ingela i hoppningen. Undrar hur det kommer att gå.......Bara inte ambulansflyget måste hämta mig... :)

Daiva
(Bild från SRS)

Ingela

Månen

...fick jag i torsdags. Nu ska jag alltså hoppa den hästen 2 gånger till. Mycket spännande!!! Det gick ju i och för sig mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Jag tror att man måste komma underfund med den hästen innan det går att rida den bra. Det är ju ingen ide att kämpa för att få ner honom på tygeln i alla fall.Tyvärr, till min STORA FASA kom de gamla välkända skriken över mina läppar två gånger. Ridfröken sa att om jag fortsatte med der skulle hon hämta teip och och teipa igen munnen på mig. Jag blev väl rädd, för efter det sa jag inte ett dugg. Hoppövningen gi bra och vi gjorde samma sak som ni gjorde i onsdags. Det var en rolig lektion och ser fram emot nästa gång.

I fredags var jag i Ullared och shoppade. Det var kuligt, men jag köpte inga hästgrejer.

Nu i helgen har jag varit iväg med min "damklubb". Vi firade 10-årsjubileum. Vi viste inte vad vi skulle göra,men vi hamnade i Örebro. Där bodde vi i campingstugor på Gustavsviks camping. På lördagen badade vi på upplevelsebadet Gustavsvik och på kvällen åt vi jättegod mat på en resturang som heter Wobbler. På söndagen var i Wadköping. Där gick vi en guidad tur och fick äta god mat på deras wärdshus. På vägen hem åkte vi via Vingåker och gick lite på deras outlet. En jättetrevlig helg har jag haft.
Kram Karin

Här är jag, här är jag, här är jag!!!!

Barnmorska Ingela Adamsson.
Vem är ni som letar???
Det vore roligt om de som söker på mitt namn och hittar hit säger "Hej" när ni hittar mig!




                                                                                    
  Vänliga hälsningar från
Ingela Adamsson

I går..

... var det första hoppgången utav tre! Tjiho vad roligt!
Vi övade bommar och cavaletti, avstånd och sits. Nästa gång fortsätter vi med lite högre cavaletti och sista gången blir det hoppning! Sofia sa att hinder för henne är minst 80 cm.... Låter riktigt bra. Jag är sugen som bara den på att hoppa...
Jag hade turen att få Liepa, riktigt länge sen jag hade henne och hade glömt hur bra hon är!
Kolla här är hon!!!! Gulligull (fast jag egentligen inte tycker om skimmlar...)








Må så gott!     // Kikki

Bio?

Nu tycker jag att det är dags att vi ridvänner går på bio!
Mitt förslag är att vi ser filmen Mamma Mia! tisdag den 16 september.  Vad säger Ni?

Kramar från Kikki

MÖRKT vart det!

Igår var jag och red islandshäst på Gibraltar tillsammans med Lena. Turen skulle vara 2 timmar, vilket den var också. Det var bara det att den skulle vara mellan kl 18-20, men vi kom inte iväg förrens klockan var 19. När vi kom tillbaka till stallet var klockan alltså 21 och det var nattsvart ute. Det var en trevlig tur. Vi var 7 st dom red turen och det andra gänget, på 5 personer, som var med var väl inte så ridvana men det gick bra ändå. Lite mer fart hade väl inte skadat. Mitt gäng som bestod av lena och mig själv fick rida sist i ledet. Jag hade en häst som inte var så gammal och hette Litur (färg betyder det). Han var jättetrevlig att rida. Lena fick rida allra sisti ledet för hon fick rida HINGSTEN Eldfaxi, hon var mycket nöjd med den. Hon tyckte att det var den bästa turhäst hon har ridit. Vi såg massor med hjortar och kantareller.

Hoppas fikat smakar bra i kväll med nötter och allt. Vi kan väl ses någon gång? Såg jag inte ett förslag skymta förbi på saker någon (Ingela) ville göra.
Ha det bra!!
Kramar Karin

Oouups

...då var det TISDAG igen!! Och ridning imorgon. Härligt. Tre hoppgånger. Undrar hur det skall bli och vilken häst jag får. Hade ju hoppats att jag skulle få Natacha i hoppningen. Rackarns otur.
Rackarns otur för mig att det är jag som har fika imorgon då.............men det är färdigt. Ligger o väntar hemma. Hä, hä, hä.......Nötter på allt nu när Karin inte är med...
Saknar dig, Karin. Komtebaks..............snälla..............

Kram från Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />