Ridsöndag!

Vi träffas kl 09.30 och hämtar hästarna   i hagen och börjar rida ca 10.00-11.30. Lunch. Teori. Ridning igen. Fika. Hästvård.
120 kr skall sättas in på bg som tillhör Söderköping. Skriv : Hästhyra 5/7 samt namn.  Detta skall betalas innan vi rider!!!

Cathrine undrar om det är ngt särskilt vi  vill göra och vad hon skall ha teori om? Hon tycker att det skall bli jättekul att träffa oss och att få ha lektion igen!! ROLIGT!! Jag föreslog några roliga derssyr banor, sitsen, galoppombyten, bakdelsvändningar. Vad tycker ni?? Vi kan hitta på en egen hoppbana om vi vill. Alternativt så kan vi rida dressyr båda passen?
Hoppas nu inte Styrelsen sätter käppar i hjulet och säger att Cathrine inte får komma eller att de vill ha en del av hennse betalning.

Gunilla sade inget om att vi skulle betala 2 avgifter för att rida två timmar så det var ju bra!!!

Vi hörs av vidare, brudar!
Kram från Ingela


Hästar finns.

Karlo, Leipa, Cherry och Filipine. Skall höra av mig till Gunilla  på torsdag om hur många hästar vi skall ha de 2 dagarna.

Ingela

Ang 4-5/7

skulle jag avslutat med ....om de inte hyrt ut hästarna till andra den helgen, när de inte kunde erbjuda instruktör och kanske inte trodde vi ville rida alls. Det borde i och för sig inte vara något problem för de borde inte hunnit hyra ut hästarna över midsommarhelgen då personalen varit lediga i stallet. Men det vet man ju inte för plötsligt uppstår nåt........De är inte på kontoret förens tisdag, jag har lämnat meddelande på svararen och hoppas de ringer upp innan dess.

Man kan ju ha i  tanken att "lagt kort ligger" men det skall man inte ge sig fan på.........uppenbarligen......

Ha det  bra!

Ingela

Uteritt

Så har jag ridit min sista lektion för den här terminen. Vi red ut. det var första gången som jag red ut på den här ridskolan. Det var en bra tur, både på grusväg och i skogen. Några i min grupp var modiga nog att våga sig på ett litet hopphinder ute i skogen. Hindret bestod av en stock. Jag avstod från att hoppa. När vi kom tillbaka till stallet så var Ingela där. Hon hade hoppats få se mig hoppa (jag rider ju i en hoppgrupp), men tji fick hon. Hon fick ju se mig på en häst i några minuter och det är ju inte så illa. Vi avslutade med att fika med jordgubbstårta. Vi satt ute och det var så fint väder, en riktig sommarkväll var det.

Nu längtar jag till nästa vecka när jag får träffa mina kompisar från onsdagsgruppen då vi ska äta glass på Smultronstället. Mums!
Kram på er!
Karin

Karin!! Glassdax!!

Smultronstället 24/6 kl 19.00 Carina kunde också!!

Kram från "Onsdagsgänget"

(Rider du ikväll?? Kommer ev o hälsar på dig då. Beror på vår studentuppvaktning som vi skall på . Annars hörs vi via SMS. :) )

Glass glass glass...

i storalass, blir det något av det i år eller...? Ssssmultronstället alltså. Någon eftermiddag i vecka 26, efter midsommar, då vi alla har slutat rida, inte bara jag. Jag kan vilken dag som helst den veckan.
Vi hörs!
Kramar Karin


src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />