TACK!

För alla fina kläder och kramdjur till Clara! Hon blev en riktigt glad liten tjej och jag blev en väldigt glad mamma för de fina presenterna! Det var såååå kul att träffa Er, även om alla var "civilklädda". Känns nästan lie konstigt att se Er nysminkade och utan ridbyxor och skitiga stövlar.... Vi önskar Er lycka till i kväll (och Karin lycka till i MORGON kväll)  hoppas att det går bra för Er allihop och lyssna ordentligt på nya fröken så Ni inte får skäll...
Kramar och TACK från mig som kommer sitta i soffhörnet i kväll med "lökarna" blottade.

Bäbisträff

Så var det då äntligen dags för "Ridgruppen" att få stifta bekanskap med "vår" efterlängtade bäbis, Clara, som hon skall hon heta enligt mamma Kikki. I skydd av mörkret  (efter en vindlande bilfärd!) gjorde vi vår entré hos Familjen Andersson, beväpnade till tänderna med påsar och paket. Fint fika hade dukats fram av Kikki (inte skulle väl vi ha...). Clara skötte sig alldeles exemplariskt under  hela visiten kan vi meddela. Lite konstigt var det allt att Kikki var så smal, vi var så fínklädda, vi satt vid så fint bord och träffades en måndag. Kanske var det det som hämmade oss från att vara som "vanligt" när vi fikar dvs inga "Carinor" gjordes, vi skrattade inte hela tiden hysteriskt åt andras tabbar och vi stirrade idogt ut genom köksfönstret av gammal vana för att glo på "nybisarna" som rider efter oss, men det enda vi såg var en sned gran.

Här nedan följer några  bilder från kalaset!
66554-121
 Clara och Kikki


66554-122
Lite annan vinkel......


66554-123
Carina var tvungen att lätta på trycket........på låret.......


66554-124
"Ridgruppen" och Clara inklusive Ingela


66554-125
Som ovan fast inklusive Iréne


66554-126
Paketens innehåll.....


66554-127
Carina och Karin väntar IVRIGT på fika


66554-129
Mätta och belåtna!!


66554-130
En väldigt söt och lite trött tjej. Och Clara ser också lite hängig ut som ni ser..

TACK snälla Kikki, Nicklas, Markus och Clara för att vi fick komma och hälsa på!!!

Kram från "Ridgruppen"

Kikki!!

Jag hämtar Karin ca klockan 18 hemma hos henne. Carina kommer också dit och sedan åker vi till dig.
Vi längtar  sssååå efter att få träffa dig!

Kram från Ingela

Träningsvärk

Första lektionen är nu avklarad. Den gick väl skapligt. Bättre häst hade jag väl kunnat få. Jag fick Cherry. Det var första gången jag red henne. Vi övade skänkelvikningar och galoppfattningar.  Det var en intensiv lektion och jag var precis slut efteråt. Cherry är ju så himla stark så jag har träningsvärk i mina armar idag.

Ingela, jag slutar kl17 på måndag. Jag hör av mig i helgen. Vi ses på måndag!
Trevlig Helg!

Kram Karin

Lycka till

ikväll, Karin, i din nya grupp!! (Snörvel, snyft, hulk!!)

Men samtidigt vill jag passa på att berätta att vi i RIDGRUPPEN igår hade en väldigt rolig lektion med massor av galopparbete.
" Ingela, vad roligt att se dig rida så bra idag " sa Sofia!eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh....?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, visst är det!!!
Tjejen som skulle rida lektionen efter mig på Daiva, sade (med beundran i rösten) "Oj, vad det såg fint ut när du red". Jag blev så glad. DÄRU Kurtan. Skit påre.......

Carina och jag fikade. Och skrattade MYCKET!!!!.( Bara så ni vet vad ni missar ni andra.) (För vi saknar er så inihelvete!)

Igår lokaliserade jag också ett hål i fickan på min dunjacka. Förstår nu varför all övrig svart tvätt såg ut som maskerade hönskostymer när jag tvättat den.

Härligt att få träffa Kikki igen snart.

Pussspåer!

Ingela "Fjädervippan" Adamsson




Uppdaterad:

Tanken var inte att detta skulle förvandlas till "Skrytbloggen". Förlåt!!!
Ingela

Tänker på ER...

...gör jag idag. Speciellt i kväll mellan 19-20 när ni sitter där på era hästar och galpperar runt så spånet yr (som Vi brukar göra). Jag tänker på er även av andra orsaker också.
Kram på er
Karin

En glädje

är det för mina ridvänner är det att jag tvättat min  illaluktande, skitiga rid-dunjacka!!
(Men förlåt min familj för att ni kommer att se ut som svarta höns allihop!!!)


Själv mår jag JÄVLIGT dåligt och behöver sympati och kramar!!!!!

Att en liten kommentar kan betyda så MYCKET!!

Ingela(mitt i gråten)

Vad är det som händer???????????????????

Nej, nu tror jag själva F.. är lös! Byta grupp vet jag inte om vi kan gå med på. Den här händelsen måste vi ta upp och diskutera! Det är inget som man kan ta beslut på själv! Så det så! (Ska jag säga, men jag har "bara" haft ett uppehåll) Skämt och sido, jag tycker iallafall att det var riktigt tråkigt att Du byter grupp Karin. Men jag förstår att det kan vara svårt att få ihop det med arbetstider osv. Men Du ska veta att när jag börjar rida igen så löser vi skjutsfrågan om Du vill komma tillbaka till RIDGRUPPEN "The one and only"
Kram från Kikki

Depp!

Va ja blev ledsen när jag hörde att du ska byta grupp KARIN!!!! Kom tebaks te oss är du snäller!!!

Bytt grupp...

..har jag nu bestämt mig för att göra. Jag har tänkt på det ett bra tag nu och nu är det gjort. Från och med denna vecka kommer jag att rida på torsdagarna mellan 20-21. Varför? Mest för att jag på onsdagarna har sena dagar och flera stängningar på just onsdagar. Sen finns det kanske flera andra orsaker också men dom behöver jag inte ta upp här. Jag har min plats på onsdagarna kvar, så jag kan byta tillbaka om jag inte tycker att det känns bra i nya gruppen. 

Jag hoppas att vi ändå kan träffas och göra roliga saker tillsammans som vi har gjort förrut typ bio (EN BRA FILM!!!) eller liknande.

Många Kramar
Karin

Bäbisträff och ridning..

Ridningen i onsdags gick väl bra. Jag fick Daiva och det var......"fittskav".......jorå. (Det skall bi så roligt sedan när Carina, som av just den orsaken VÄGRAR att ha Daiva, MÅSTE ha henne!!! !! Vilket jävla gnäll det kommer bli...ha, ha, ha....)
Nåväl, borsett från denna lilla malör så gick det riktigt bra med Daiva faktiskt. "När du rider, Ingela, blir det jätte bra" sade Sofi....eehhh??? !!!! Vi tränade på de olika gångaarterna, skritt, trav och galopp. Inte mycket stå stilla och lyssna var det. Jag var ganska trött efter lektionen måste jag säga. Nästa vecka skulle det bli mer  galoppjobb. Kul.
Sofi kom upp och fikade efter sin sista lektion och det var bra. Trevlig tjej. Bestämd.
"Nybisarna" som rider efter oss var på väg ut i manegen innan hon pratat klart  efter vår lektion och de fick sig en riktig åthutning...jjjäää...vi bad henne allra ödmjukast om hon kunde tala om för de att de även skall vara tysta på läktaren vi pågående ridning. Och hon lovade att göra detta. He,he,he...nu får Kurtan så han tiger...ridit två år.... va...jävla idiot.(Jorå, jag har PMS idag, kanske det märks lite.)

Pratade med Kikki om när vi kunde komma och vi preliminärbokade den 28/1. Irene har fortfarande inte hört av sig om hon kan eller inte, inte heller svarat på SMS om detta, men som sagt kan hon inte då så tar vi en annan dag.

Ha det gott, igelkott, som Karin brukar skriva!

Krams från Ingela


Oj!!

....vad trevligt att få komma och hälsa på "Ridgruppsbäbisen" !!! (HM, och dess mamma förstås!!) Skönt också att du håller koll på oss , Kikki så du inte slammar ihop hästhjärncellerna där hemma..... :)

Jag kan fredag, lördag och söndag denna vecka. Måndag och  fredag, lördag och söndag nästa vecka.
Dessutom är jag ju ledig på torsdag på dagen så då kan JAG iallafall!!!! He, he, he!!
Lovar att  höra med Carina och Irene ikväll eftersom Karin är opasslig!

Spännande blir det i kväll. Sofi har ju tema på de tre ggr man rider. Första gången mer teori och andra mer jobb och tredje hoppning. Vi får se hur det funkar. De första gångerna nu fick vi önska hästar och sedan kommer hon dela ut. Få se vem det blir denna gång. Jag önskade Daiva, Jasmine eller Cherry.

Kram från Ingela

Förkylt!

Hej!
Jag kommer inte och rider idag. Jag är genomförkyld. Trevligt att bli hembjuden till dig, Kicki. Eftermiddags-och kvällstider passar ju mig bäst. Tisdag och fredag passar mig och eventuellt torsdag. Ni kan väl meddela mig vad ni bestämmer.
Lycka till med nya hästar och ridning, vi hörs!!
Kram Karin

Nya hästar

...ska Ni väl ha i dag? (Ni ser jag har lite koll på Er även om jag inte sitter på läktaren!!!) Hoppas alla blir nöjda och glada med hästvalet som nya fröken gör. Här hemma rullar dagarna på och vi mår bra. Hur har Ni det nästa vecka? Tänkte om Ni vill komma och hälsa på någon dag, vore riktigt kul att träffa Er, jag saknar Er och alla glada skratt på fikat! Kolla om det är någon dag som kan passa så hörs vi.
Lycka till i kväll // Kram Kikki


Hoppningen!

Fy 17 va kul det var igår på hopplektionen. Alla var sååååå duktiga (Ingela, det gick ju så himla bra!). Två lagom höga hinder på ena långsidan som vi skulle komma i galopp på och räkna antalet galoppsteg emellan. Jag hade Daiva och hon var riktigt bra. Inte för slö och inte för pigg heller, alldeles lagom alltså, tycker jag i allafall. Det blir nog jättebra med nya "fröken" tror jag. Hare!
Kram Karin

Gode Gud

...låt mig överleva hoppningen på "Cherry" på onsdag!

Tack på förhand och de allra vänligaste hälsningarna från Ingela


Klart!

Sådär ja, då var det klart! I morse kom min lilla bebis. En liten tjej på 3kg. Skönt att det är klart och att hon väntade till   2008.
Snart är jag uppe i sadeln igen....
Hoppas Ni har haft det bra i början på detta nya år!
Kram KIkki

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />