Hurry!?

Hej!
Jag kommer inte ihåg hur ni sa att man skulle göra, så jag skriver så här, på det gamla vanliga sättet. jag tycker att det gick bra i onsdags och jag är nöjd med hur Hurry var att rida på. En trevlig och possitiv överraskning var vad han var. Jag tror det är Karin+(Hurry)=Sant. Min favvo är fortfarande PETRA. Trevlig Helg!
Karin

Äntligen onsdag!

Jaha då var det dags igen, en dag full med brydderier om vad som kommer att hända i kväll på ridningen. Jag har lite halv ångest för vilken häst jag får. det kan ju bli den som mina ridkamrater tycker att jag borde prova på. Mycket spännande!! Sen undrar jag lite grann över det här buset som jag har blivit utsatt för och som jag inte har en aning om vad det är för något. Vi ses i kväll!
Karin

Orolig....

... är precis vad jag känner mig!!!!! På nåt sätt känns det som att det är MIN tur att bli busad med. Karin har ju varit utsatt för ett  litet bus som det visserligen inte blev något av... (eller vad sägs???????????) Och nu var det Carinas tur att "råka illa ut", så snart är det ju bara lilla jag kvar. Ingela, Du har ju också klarat Dig än, men men...
Hur som helst ska det bli mycket kul att rida i morgon, undrar vad jag får för häst??? ( Av någon märklig anledning känns det inte som jag får Jasmine som jag har önskat, undrar varför???) Någon kanske redan har busat med mig!!!!!!!!! och när jag kommer till stallet i morgon står det ALIBI på Kikki. Då kan jag tala om att åskan slår ner!!!!!!!!!!!!
Jag ser verkligen fram mot vår trevliga träff på söndag! Vi får inte glömma att kolla efter någon film i stallet i morgon.
Buskramar från Kikki

Karin

Nästa gång är det kanske Ingelas tur att bli busad med, med bilder och allt. Jag ser också fram emot vår söndagsträff med film och mat. JAg tycker det ska bli jätteroligt. Däremot ser jag mindre fram emot onsadgens ridning med nya hästar. Med spänd förväntan ser jag fram mot onsdagen, kan jag väl skriva.Det är alltid MYCKET pirrigt innan man vet vilken häst man får.  Tack o hej från veckans ficka tjej!! (kul va, det kom jag på själv, det rimmar ju, eller hur?)
Karin


Här är det

...sitsträning på gång!
Kikki, Carina och Ingela var den 14/4 på sitsträning för Carina Möller. Carina red Alibi och Kikki hade Jasmine och Ingela red storfavoriten Leo.
Av någon anledning blev det bara kort på Carina, men vi andra var faktiskt också där! Kikki syns lite i bakgrunden på ett par av bilderna. Men ni får hålla till godo med det som är.
En väldigt rolig sak var iallafall att Carina Möller tyckte att vi förbättrat vår sits avsevärt sedan vi började med sitsträning! YYEESS!!!
På torsdagen senare i veckan var vi, ( Kikki, Carina och Ingela), och red lektion för vår idol Cathrine. Det var väldigt roligt. Bortsett från att jag (Ingela) red Leipa och blev helt nerslemmad för hon fradgade så mycket och kastade med huvudet hela tiden. Det som är lite deprimerande är bara att ibland när man skall rida och allt skall bli bra, så blir det bara tvärt om! Ibland kändes det som om det  var förtsta ridlektionen någonsin, när Leipa inte vill fatta galopp! Hur deppigt som helst!
Roligt är det att rida iallafall och jag ser fram emot vår filmkväll på söndag.

Här kommer bilderna från siträningen!

66554-48
Carina och Alibi i spänd förväntan i stallet!


66554-48

eeehhh...Carina och Alibi på väg mot ridhuset.
Närmast kameran syns flanken på Leo, och bakom syns Kikki och en annan tjej som var med och red.
66554-49
Hm, Carina och Alibi förbereder sig för uppsittning. Bredvid syns Kikki och Jasmine. Redan klara!!!
66554-50
Sedärja!! Nästan uppe!!! Kikki är som synes redan svettig bara av att vänta! Här har tröjan åkt av....

66554-51

PUST!!! Nu är uppsittningen färdig! Se upp där ute!! Nu kommer vi........

(OBS! Carina är helt omedveten om att hon blivit så idogt fotgraferad under uppsittningen. Tur att hon inte bloggar här så ofta! Nu har även hon varit utsatt för ett litet "bus"! Vad skall vi busa om härnäst tro???)

Nu är jag allafall så ridsugen så jag kan smälla av och längtar massor till på onsdag. Undrar vem jag får!!??

Ha det gott ute i ridvärlden mina ridvänner!

Kram från  Ingela

Hoppsan!

Efter att ha fått höra mycket tjat om att jag aldrig går in och skriver på vår superhäftiga blogg anstränger man sig och för en gångs skull och kommer ihåg att både gå in och läsa och skriva lite, två dagar i rad till och med, men vad får jag för det? Jo, jag ser att det bara är jag som har kommenterat den mycket roliga hopplektionen i onsdags. Jag kommer att leva ett bra tag på den. Jag kände mig faktiskt riktigt duktig, himla kul, att få göra det för en gångs skull. Jag kan även meddela att minträningsvärk har blivit värr. Nu är det framsidan av låren som smärtar. Har ni andra nån träningsvärk? Trevlig Helg allihop!

Karin

Hoppkul!

Vad superkul det var igår på hoppningen. Jag är jättenöjd med min ridning. Idag har jag träningsvärk i mina knän, men det går väl över. Hoppas det har gått bra för er andra som tjyvtränar dressyr idag kl 13. Vi ses och hörs!
Tack o hej leverpastej!
Kram Karin

Psst!

I fredags var jag otrogen mot Ridgruppen! Jag var och red på Öjeby hos Ansa! Det var roligt. Min man var snäll och gav mig det i Påskpresent. Jag red en häst som heter Filipine. Hon var ganska trevlig. Hon slängde väldigt med huvudet eftersom hon inte gillade att gå på tygeln. Alltså jobbade jag ju bra med henne! För hon slängde med huvudet hela tiden. Mycket tjat var det från Ansa om "hälarna ner, Ingela! Böj på armarna, Ingela! Blicken rakt fram, Ingela! " Nåväl. Ibland sade hon: BRA !! Ingela också.
Kram från Ingela

Glad Påsk

Till Er alla! Kram Kikki



image47


Idag är det nya

..hästar som gäller. Hoppas jag inte får något gammalt träben att hasa runt med! Som ALIBI tex. URK!!! 
image46
En sån här är ingen drömhäst för mig!! Kram från Ingela


src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />