För er som inte sett..

den stackars hästbitna armen. "Dessvärre" kan inte bilderna göra färgerna och svullnaden rättvisa. Fast det gör inget! :)



Jag ser ut som en hårig sjöbuse!!

 Dessbättre är skinkan ok. Men den kommer det ingen bild på!!

Kram från Ingela

När man är sjuk...

i ena armen och huvudet och ena skinkan, så har man tid för datorn. Här kommer därför det EFTERLÄNGTADE receptet på kräftsoppa.(Karin kan ju ta något annat än kräftor, skinka kanske...)  Det finns även på ICA.se (var annars får vi våra recept ifrån????) om man inte litar på min kopia.

Kräftsoppa

Ingredienser
Portioner: 4

2 msk Margarin
2 stora Morötter
2 msk Vetemjöl
1 liter Vatten
2 Fiskbuljongtärningar
400 gr Kräftost
1 brk Kräftstjärtar (c 200gr)
2 dl Creme fraiche
Svartpeppar och dill

Gör så här
Grovriv morötter och fräs dem tillsammans med margarinet och vetemjölet i en kastrull.
Späd med vatten och tillsätt buljongtärningarna och lite svartpeppar.Låt blandningen puttra en stund.Tillsätt kräftosten,creme fraiche och dill och låt det puttra en stund.Lägg i kräfstjärtar och rör runt så att allt blir varmt.
Servera med bröd till.

Passar ju bra med denna soppa nu i vintertider. Hoppas att vi ses på onsdag. Må så gott ni som kan... :)
Skall vi inte hitta på något roligt snart??????????????????
Kram från Ingela

En stelkrampsspruta i arslet

fick jag helt otippat av disktriktsköterskan när jag var där för att ta blodtrycket. "För säkerhets skull" tyckte doktorn, hon hade frågat! Armen gör rejält ont , men ser faktiskt riktigt hyfsad ut i färgen. Lite svullen är den förstås. Ja, så var det med det! 

Kramar från Ingela den lama! 

Men, oj, så synd!!

Vi glömde både videokamera och vanlig kamera på vår hoppkurs i år!! Att det kunde slumpa sig så dåligt. Inga bilder på oss alltås. ALLA var sååååååå ledsna över det! (Fast mig kan ni se på Östnytt snart!) Den 6/1-10 begav vi oss i väg till Sörping för årets hoppkurs. Kikki, Carina Karin, Ingela och en tjej till. I år var det bara en timmes ridning tyvärr....Eller nåt....Fast det var lite bra eftersom det var -15 grader "och snö ända upp till arschlet", som Conny brukar säga.
Carina och jag var först på plats och skulle därmed ta in hästarna. Vilket inte var så lätt. Dessa hade gömts i en hage på andra sidan vägen, så vi hade lite problem med att hitta dem. Dessbättre följde alla snällt med in när vi väl hitat dem. Jag hade Cherry och jag och Kikki lyckade sadla och tränsla henne med livet i behåll. Kikki klarade sedan Golide nästan själv och Karin och Carina som är de vana och modoga i vår gruppe sadlade sina egna hästar, Filipine och Natcha, på egen hand. Uppvärmningen gick sådär för min del. Cherry vägrade redan vid sidan av hindren. Spänningen steg. Hur skulle detta sluta!? Hela lektionen gick ialafall bra! ALLA klarade sig helskinnade. Ingen ramlade av i år. Ingela hoppade dessutom mycket högre hinder än hon visste om och chockades svårt, men befinner sig nu i tanken i Elithoppargruppen. Kaxig som bara den! Hoppar lika högt som Kikki med andra ord. Banan var svår som attan mycket snäva svängar och volter, men jätterolig!! Sofia var väldigt nöjd och tycker att vi är duktiga. Nu ser vi fram emot nästa års hoppkurs och då skall KAMERAN med. Tänk om vi hade fått med Ingelas höga hinder hopp på bild. Det ni! Avslutade gjorde vi med gott fika som Karin bjöd på och fick även en pratstund med Markus och Clara som var med!

Kram från Ingela

src="http://stats.blogg.se/?id=66554" border="0" width="0" height="0" />